2 Mesele Vesele

Mesele Vesele

Îți este dor și ție de acel loc familiar în care îți servești prânzul, zi de zi, într-o atmosferă plăcută? Sau poate ți-e dor de ineditul și imensul Gulyás Full Option? E momentul să (re)descoperi Mesele Vesele, restaurantul care îți transformă mesele cotidiene în momente vesele.

Situat lângă Medicala 3, pe str. Croitorilor, nr. 25, Mesele Vesele te „salvează” de obligația de a-ți găti singur zi de zi. Meniul Zilei este în fiecare zi altul, cu patru ciorbe și patru feluri principale diferite din care poți să alegi și pe care le poți asorta după preferințe, cu salată și desert.

Dacă alegi Meniul Special, o combinație zilnică prestabilită, ce include ciorbă/supă și fel principal, prețul este mai mult decât accesibil: aproximativ 16 lei!

Gulyas-ul de vită, un preparat culinar ce datează încă de sfârșitul secolului al XVIII-lea, rămâne specialitatea casei și este servit zilnic la Mesele Vesele, într-o aromă unică și irepetabilă în alte locuri din Cluj. Deserturile sunt pregătite aici după rețete specifice bucătăriilor austro-ungare. Savuroșii papanași cu sos de afine sunt tare îndrăgiți de clujeni și turiști. Savurate pe îndelete sunt și specialitățile Somlói galuska și Gundel palacsinta (clătită).

Prețurile sunt accesibile pentru prânzuri cotidiene. Este, de altfel, motivul pentru care restaurantul Mesele Vesele este atât de îndrăgit de clujeni. Este bucătarul „personal” pe care îl ai… nu acasă, ci în oraș.

Date de contact – Mesele Vesele:

Str. Croitorilor, nr. 25
Tel. +40 723 676 336
Website
Program: Luni-Vineri: 09:00-16:00

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole