5/5 din 1 review
la vie en rose cluj

La Vie en Rose Cluj

La Vie en Rose este o florărie și, mai mult, un atelier de creație, un atelier al ideilor frumoase, înmiresmate în dorințe, visuri și clipe veșnic rămase în amintirea celor care aleg să-i treacă pragul.

Oamenii își păstrează cele mai dragi amintiri în sertare mentale pe care le pot rapid deschide. Florile au darul să aștearnă amintirile mai vii, în note florale pe care le identificăm ușor, cu zâmbetul pe buze. Florile au puterea de a încânta, de a surprinde sufletele oamenilor, florile au puterea de a exprima mai bine decât orice cuvinte sau alt mesaj emoțiile cele mai profunde și mai greu de împărtășit.La Vie en Rose Cluj este atelierul în care o tânără echipă își pune toată pasiunea și creativitatea în aducerea la viață a unor idei înflorate. Creațiile lor, inovative și unice, sunt rezultatul îmbinării experienței în design-ul floral și entuziasmului oferit de fiecare fir de floare.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: La Vie en Rose Cluj
Contact:
Adresa: Str. Constantin Brâncuși, nr. 2, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Padureanu Robert
Scrie o recenzie

Ultimele Articole