kafea in cluj

,,Cei mai fericiți oameni știu să se bucure cât mai mult de ceea ce au, acolo unde au, în momentul prezent.” – Acesta este motto-ul cu care suntem întâmpinați la Kafea în Cluj, cea mai matinală cafea din Cluj! 🙂

Clujul se poate mândri cu o locație de tip franciză deschisă de brandul Kafea, care după ce a pus în valoare conceptul de coffee to go în Brașov, a ajuns în toamna 2015 și la Cluj. Amplasarea e perfectă: aproape de studenți (și știm toți cât de bună e o cafea în diminețile solicitante din punct de vedere academic!).

Kafea în Cluj ne răsfață cu 30 de preparate pe bază de cafea, produsul de bază fiind acel coffee to go atât de necesar în graba noastră matinală. Prețul pentru un espresso este de numai 3 lei, iar calitatea cafelei ireproșabilă.

Cu un design interior foarte original, cu schițe detaliate, de exemplu, ale aparatului de făcut cafea, desfăcut în componente, sau ale regiunilor cerebrale activate în urma consumului de cafea artistic și realistic reprezentate pe un perete, Kafea în Cluj ne invită, dacă graba nu-i chiar atât de mare, să ne bucurăm și de ambianț plăcută de aici, o atmosferă vie și stimulativă, căci spațiul poate deveni foarte bine și un loc de studiu sau un punct de întâlnire cu prietenii.

La baza tuturor preparatelor stă cafeaua Baque – adusă din Spania, din Țara Bacilor, fiind însă special prăjită pentru consumatorii din Europa Centrală (spaniolii o preferă altfel). Este o cafea echilibrată, nu este aspră și nu are acel accent de bitter putere. Cei de la Kafea în Cluj ne spun că au ales brandul de cafea Baque datorită conținutului mic de cafea robustă (de 15%), fapt ce accentuează gusturile în cazul preparatelor cu lapte. Astfel, este ideală pentru coffee to go!

Meniul e destul de variat și absolut toate preparatele pot fi luate și în regim to go, inclusiv ceaiul sau ciocolata caldă.
O recomandare ar fi să încercați ciocolata caldă cu bezele, un produs de-al casei :)

Program zilnic: de la 07:30 până seara târziu
Adresa: B.P. Hasdeu, nr. 76
Facebookfacebook.com/Kafea-in-Cluj-1114093225272209/
Telefon: 0730 309 645

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole