5/5 din 3 reviews
HLM Parcare Cluj

HLM Parcare Cluj

Într-un oraș atât de dinamic și aglomerat precum Clujul, a deține un autoturism este o adevărată provocare. Avantajele de a circula cu propria mașină sunt evidente însă uneori grija parcării te împiedică să ieși în oraș. Din fericire însă, provocările cu care ne confruntăm în epoca modernă, stimulează oferta de pe piață să vină cu soluții inedite.

HLM PARK este acel business care se mulează după nevoile clienților și suplinește cererea ridicată de parcări din oraș. Parcarea privată are o localizare excelentă, fiind vizavi de Lacul Chios. Înconjurată de verdeață și coroanele copacilor bogați, zona este răcoroasă și amenajată corespunzător. Cu aproximativ 20 de locuri disponibile, spațiul privat pentru parcări nu se va aglomera. Parcarea se pretează foarte bine pentru cununiile civile care se oficiază în Parcul Central dar și pentru evenimentele care se organizează pe Cluj Arena sau la Sala Polivalentă.Programul este zilnic, între orele 08:00 – 22:00 iar abonamentele și rezervările se fac la numărul de contact 0744 393 699. Odată făcută rezervarea pentru un anumit număr de ore, există și posibilitatea de prelungire. Nu vei avea surprize neplăcute: amenzi, zgârâieturi sau alte accidente.

Acum că ai rezolvat și problema parcării, îți rămâne doar să te bucuri de timpul petrecut în oraș alături de persoanele dragi.

Urmareste-ne activitatea si pe pagina de socializare pentru a fi la curent cu cele mai noi locuri de cazare din Cluj. Urmareste-ne si pe Facebook.

 

Informatii de contact

Numele locatiei: HLM Parcare Cluj
Contact:
Adresa: CARDINAL IULIU HOSSU NR 57 CLUJ NAPOCA
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Andrea Odette Țărmure
Parcare "must have" in zona Pavlov_actualmente Cardinal Iuliu Hossu la nr.57A
Recomand cu căldură utilizarea acestei parcări private. Felicitări investitorului ptr. acest proiect.
5
cotoi iulian
Masina mea este in siguranta si au preturi bune
Preturi foarte bune pentru zona
5
Sorin
Parcare sigura
Preturi foarte bune si siguranta
Scrie o recenzie

Ultimele Articole