grande pizza cluj

Grande Pizza

We love food… and our customers! este sloganul simplu dar cuprinzător Grande Pizza ce redă viziunea noastră asupra activității de zi cu zi.

Începem prin a vă spune că nu agreăm produsele semipreparate, aditivii și coloranții alimentari, motiv pentru care nu veți găsi astfel de produse în magazia ori bucătăria noastră. Fiindcă noi gătim mâncarea doar după momentul preluării comenzii, pe segmentele aglomerate ale zilei, s-ar putea ca timpii de livrare să fie ușor crescuți, însă dată fiind lipsa specificului de fast-food, încercăm în permanență să îmbinăm armonios calitatea mâncării cu eficiența pregătirii și livrării.
Ca lucrurile să rămână cât mai simple, încercăm să ne transpunem mereu în ipostaza clientului, niciodată nu vă subestimăm și vă acordăm respectul cuvenit, rețeta fiind una simplă: mâncare bună, preț decent, atenţie față de clienții noștri. Cu alte cuvinte, încercăm să vă oferim ceea ce ne-ar face plăcere, la rândul nostru, să primim! Avem senzația că în mare măsură rețeta a funcționat, am crescut în trei ani cât alții în zece, iar pentru asta vă datorăm un mare “Mulțumesc!!!” Fiindcă admitem faptul că uneori este posibil să vă creăm unele nemulțumiri, pentru a ne îmbunătăți în permanență serviciile, vă invităm și v-am fi recunoscători dacă ne-ați semnala mereu orice nemulțumire privind calitatea mâncării, timpii de livrare, atitudinea personalului cu care aveți contact sau orice alt aspect, într-un mesaj privat. Vă mulțumim.
Grande Pizza funcționează în sistem de delivery – livrare la domiciliu.  

Orar:
Luni – Sâmbătă: 10:00 – 22:30
Duminică: 12:00 – 22:00

Contact:
Telefon: 0264 959

Informatii de contact

Numele locatiei: Grande Pizza
Contact:
Adresa: Str. Bucuresti, nr. 49, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzieUltimele Articole