Coffee Addicts, cafeneaua în care „crește” arborele cu surprize-n ceașcă

Coffee Addicts

Coffee Addicts este, simplu, spațiul unde dependenții și iubitorii de cafea sunt tolerați, înțeleși, așteptați, invitați, încurajați și mereu bineveniți! 🙂

Dacă te duc pașii pe str. Regele Ferdinand, la numărul 9, parcă ceva te îmbie cu arome de cafea. Trecând pragul la cafenelei, te poți instala confortabil pe vreo ramură din arborele de cafea Dud. Artistul dependent de cafea, pe numele său Frenk, îți va găsi și ție locul în povestea țesută pe perete.

Pe care creangă ți-ai savura tu cafeaua? Poate ești ca funcționarul serios care profită de câteva minute de pauză și își savurează magica licoare într-un Coffee Bank. Sau poate (sperăm totuși că nu!) ești ca pacientul aflat pe un pat de spital, ale cărui singure momente de fericire sunt aduse de Coffee Hospital. La un nivel cu totul periculos, te poți regăsi în Coffee Jail – e ramura celor care nu mai au nici o scăpare. Iar într-o zonă a libertăților depline, chiar și pe vreme ploioasă, te poți așeza alături de alți cafengii la Coffee Fest. Iar dacă ți-e poftă de bălăceală, aruncă-te în Coffee Pool! Pentru cei care au aspirații înalte, universale și abstracte, mai sunt locuri în Coffee Heaven sau Moon Coffee.

Îmbrățișează-ți adicția de cafea la Coffee Addicts!

Informatii de contact

Numele locatiei: Coffee Addicts
Contact:
Adresa: Regele Ferdinand, 9, 400110 Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole