0.5/5 din 1 review
ce social bar cluj

Ce? Social Bar

Ce? este situat in centrul istoric al orasului fiind un local cu muzica generala, unde puteti sa serviti masa, sa savurati o cafea sau sa petreceti pana dimineata.

Decorul clubului este inspirat din filmele vechi politiste si detectiviste, de unde vine si denumirea „Ce?”.

Localul detine si o terasa unde oaspetii pot savura consumatia intr-o maniera medievala.

Probabil cea mai interesanta caracteristica a terasei Ce? Cocktail Bar consta in tematica abordata: filmele vechi politiste.

In meniu, apar mai multe bauturi de la cafea (decorata cu diverse forme de la fete de ursulet la floricele) precum french coffee, jamaican coffee, irish coffee la limonada cu menta, lamaie, portocala, ghimbir si busuioc.

Nici in materie de cocktailuri, barmanii nu dau gres. Ce? Cocktail Bar, dupa cum este si denumirea, aduce o gama larga de produce incepand cu Tiki Cocktails, Tom Collins (pe baza de gin), Pina Colada (servita in ananas) si Royal Mojito (servit in pahar sculptat in gheta) sunt doar cateva dintre ofertele barului.

In fiecare saptamana, Ce? Cocktail Bar are un ritual: se alege cocktailul saptamanii, care va fi pus la vanzare la o reducere de 10%.
In fiecare miercuri, barul aduce oferte speciale precum: la fiecare Mojito cumparat, unul este gratis.

Contact: Piata Muzeului, nr. 5, Cluj-Napoca

Telefon: 0744 250 925

Program:

Mon – Wed: 8:00 am – 1:00 am
Thu: 8:00 am – 2:00 am
Fri: 8:00 am – 4:00 am
Sat – Sun: 6:00 pm – 4:00 am

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating0.5
0.5
Anca
Nu recomand!
Nu stiu cum reuseste cineva sa strice cartofii prajiti, dar nici macar aceia nu sunt buni aici! Cartofi prajiti arsi (intr-un ulei neschimbat de prea mult timp; McDonald's face cartofi mai buni!) si limonada prea diluata - dezastruos!
Scrie o recenzie

Ultimele Articole