3.5/5 din 1 review
chic bijoux cluj

Chic Bijoux – Pasiune pentru bijuterii

Bijuteria este cartea de vizită a unei femei.

Ea nu completează o ținută ci spune foarte multe despre persoana care o poartă. E foarte important când purtăm o bijuterie să o alegem în funcție de personalitatea noastră, de momentul zilei și de ocazia la care aceasta este purtată.

La Chic Bijoux găsești bijuteria potrivită fiecărui stil. E locul perfect pentru a alege un cadou deosebit.

Chic Bijoux Gallery
|Magazinul nostru din Piața Muzeului e unicul loc din Cluj-Napoca în care bijuteriile de autor se armonizează cu creațiile din pietre semiprețioase, cu cele din argint cu cristale Swarovski sau placate cu aur. Fiecare bijuterie este creată pentru a corespunde în detalii minuțioase preferințelor și personalității celor care le poartă.

Nu e un simplu magazin de unde achiziționezi un accesoriu, e o galerie în care ești consiliat cum să alegi bijuteria care se armonizează cu personalitatea ta. Aici găsești întotdeauna cadoul perfect.

chic bijoux gallery matei corvin

O vizită la galeria noastră te ajută să faci distincția între un accesoriu banal și o bijuterie – operă de artă în miniatură. Chic Bijoux Gallery înseamnă curajul de a purta o bijuterie cu stil.

Te așteptăm în galerie să îți spunem pe larg povestea noastră!

chic bijoux gallery

Chic Bijoux VIVO! Cluj-Napoca

La standul Chic Bijoux din Polus Center / VIVO Cluj găsești bijuterii aduse din diverse colțuri ale globului, care inspiră, încântă privirea și te poartă printre culturi și infinite stiluri.

Fie că optezi pentru strălucirea cristalelor Swarovski, pentru înnobilarea cu bijuterii placate cu  aur sau pentru frumusețea pietrelor semiprețioase la Chic Bijoux ai de unde alege.


Vrei să faci un cadou pentru o persoană dragă sufletului sau să îți accesorizezi propria ținută, Chic Bijoux este locul perfect.

Bijuterii din argint cu cristale Swarovski, placate cu aur, bijuterii din argint din Israel, brățări și charmuri Soufeel… toate le găsești la standul din Polus / VIVO. Magia bijuteriilor chic e împachetată atent în cutiuțe și însoțită de certificatele de autenticitate și garanție a produselor.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Chic Bijoux – Pasiune pentru bijuterii
Contact:
Adresa: Str. Matei Corvin, nr. 2, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating3.5
3.5
Szandai
Foarte frumoase bijuterii si personal placut.
Scrie o recenzieUltimele Articole