5/5 din 1 review
Charlie Upstairs Cluj

Charlie Upstairs Cluj – spațiu pentru evenimente private

Toată lumea din Cluj a auzit, cu siguranță, de Charlie Upstairs Cluj. Localul este cunoscut și apreciat pentru băuturile deosebite, pentru barmanii premiați la concursuri de anvergură în domeniu și, bineînțeles, pentru savoarea bucătăriei internaționale.

Vestea bună este că de-acum Charlie oferă și o sală de evenimente în centrul Clujului! Charlie Upstairs este denumirea acesteia și, ați ghicit, se află deasupra pub-ului Charlie.

Decorul noii locații este unul deosebit, îmbinând perfect stilul, ornamentele și culorile vintage cu nuanțe specifice lumii moderne.

Un spațiu, înghețat parcă în timp și totodată atât de actual. Totuși, se pot organiza evenimente private pe orice tematică, de orice natură. Capacitatea de acomodare la Charlie Upstairs Cluj este de 70 de locuri la mese. În picioare încap însă 200 de persoane sau la mese înalte.

Charlie Upstairs Cluj

Poate fi vorba de o petrecere privată sau o petrecere tematică alături de colegii de muncă. Aici vei găsi mereu tot ceea ce este necesar unei seri reușite: cocktail-uri originale, whiskey de colecție și vinuri atent selecționate. Ambianța distinsă și plăcută este întregită de instalațiile ornamentale de lumini. Ele completează perfect decorul, iar muzica de calitate este asigurată de DJ profesioniști.

Charlie Upstairs Cluj

Spațiul de la Charlie Upstairs Cluj se potrivește fără cusur și cu ocaziile speciale din viața dvs: un botez sau o nuntă mai cochetă și restrânsă. Eleganța este termenul care definește cel mai bine acest loc prețios aflat în inima Clujului.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole

Charlie Pub Cluj

Charlie Pub Cluj Charlie Pub Cluj – povestea splendidă a…