BS Recycling Cluj

BS Recycling Cluj – construcții, demolări și ecologizări

BS Recycling Cluj este o companie care activează în domeniul construcțiilor civile. Astfel se ocupă de creare drumuri și autostrăzi, dar și demolări neutilizabile. Domeniul construcțiilor este vast, înglobând activități complexe și diverse. BS Recycling Cluj oferă servicii profesionale, având o experiență amplă în spate. Diversitatea serviciilor oferite, utilajele moderne și resursa umană calificată sunt trăsăturile definitorii ale BS Recycling. Fiind puternic ancorat în pasiunea pentru acest domeniu, BS Group și-a stabilit o serie de valori și principii. Direcția pentru dezvoltare se realizează pe baza valorilor promovate, prin specificul și calitatea lucrărilor.

Servicii de specialitate

Serviciile oferite de BS Recycling , vizează următoarele domenii:

  • domeniul demolărilor, al reciclării materialelor rezultate din demolare, al ecologizării acestora;
  • domeniul construcțiilor de drumuri și autostrăzi, stabilizări de pământ, procesare piatră în carieră;
  • procesare și micronizare dolomită.

Mai mult decât atât, toate activitățile se desfășoară etapizat, prin procese variate și complexe. Atenția la detalii determină adaptarea tehnicilor de lucru la tipul de lucrare în cauză. Potrivirea la spațiul existent și a condițiilor date de caracteristicile fizice și geografice este un factor primordial pentru o calitate garantată a rezultatelor dorite.

BS Recycling dispune de forța de muncă necesară activităților pe care le desfășoară, astfel încât să asigure calitatea serviciilor și persistența în timp a lucrărilor realizate.

Utilaje și echipamente de ultimă generație

Utilajele deținute de BS Recycling Cluj sunt moderne, de ultimă generație. În flotă se află peste 100 de utilaje, clasificate pe categorii și grupe, conform funcționalității lor. Cu ajutorul acestora, BS Recycling Cluj execută lucrări majore de: demolări, drumuri, terasamente, exploatarea și prelucrarea pietrei, platforme.

BS Recycling este o companie cu multe realizări, printre care:

  • Autostrada Transilvania
  • Autostrada București – Ploiești
  • Autostrada Târgu-Mureș – Ogra
  • Autostrada Gilău-Nădășel
  • Lucrări de demolare, ecologizare, terasamente și drumuri interioare în cadrul rafinăriilor Arpechim Pitești și Petrobrazi Ploiești, aparținând grupului OMV – Petrom

Contact:

Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 16, Cluj-Napoca, Județul Cluj
Telefon: 0264 453 276
Fax: 0264 453 277
E-mail: [email protected]
SiteWeb
Facebook

BS Recycling Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

Informatii de contact

Numele locatiei: BS Recycling Cluj – construcții, demolări și ecologizări
Contact: E-mail Facebook
Telefon: 0264 453 276
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole