brisas restaurante cluj

Brisas… și simți că poți să respiri

Brisas te poartă pașii înspre mici colțuri de relaxare. În tumultul agitațiilor cotidiene, o pauză e mereu binevenită. Ajungi pe strada Napoca și recunoști zâmbind terasa familiară de la nr. 9. Da, Napoca 9 este unul dintre locurile acelea pline de farmec ale Clujului, un cadru arhitectural pitoresc ce te îndeamnă să încetinești ritmul.

Și încetinești. Urci treptele, constați starea vremii – care-i capricioasă, și decizi să intri, să iei un loc la Brisas. Pentru câteva zeci de minute te vei relaxa. Vei fi o parte din oraș, dar te vei deconecta de la aglomerația lui. E plăcut și confortabil aici, atmosfera e caldă și primitoare.De ești matinal, Brisas te îmbie cu o cafea aromată, pe care o poți savura în tihnă, iar băuturi răcoritoare, sucuri naturale, milkshake-uri îți vor potoli setea. Meniul Zilei vine ca o recomandare zilnică și, dacă ți-e foame deja, dar nu prea știi ce-ai prefera, poți opta pentru acesta. La Brisas totul e simplu: iei o tavă, studiezi variantele propuse la Meniul Zilei, studiezi preparatele delicioase, decizi ce îți face cu ochiul, iei bunătățurile, te așezi și savurezi liniștit o masă delicioasă. E pauza ta, e binemeritată.

De la Brisas, cobori treptele, mai privești încă o dată locul și știi: Napoca 9 te deconectează de Clujul aglomerat și te conectează la Clujul pitoresc și liniștit.
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Brisas
Contact:
Adresa: Str. Napoca, nr. 9, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole