boutique Cluj

Boutique Cluj – magazin de artizanat, suveniruri și cadouri

În Piața Avram Iancu, nr. 3, peste drum de Catedrala Ortodoxă, magazinul Boutique Cluj te așteaptă cu produse românești, suveniruri și cadouri personalizate.
Locurile pe care le vizităm ne rămân, desigur, în amintiri. Cele cu adevărat speciale le purtăm cu noi prin viață, mereu prezente în sufletul nostru. Un suvenir, un cadou, un produs autentic, reprezentativ pentru orașul vizitat, te vor ajuta să îți amintești cu drag de Cluj-Napoca!
Sigur vei găsi aici un suvenir sau un cadou potrivit: de la căni amuzante sau din ceramică, la vaze de sticlă pictate manual, până la magneți de frigider, păpuși îmbrăcate în port tradițional românesc, realizat manual, și chiar costumașe tradiționale pentru copii, din bumbac și broderie realizată la mașină.
Nu lipsesc nici tradiționalele oale din ceramică sau produsele naturale pentru relaxare, precum sarea de baie din Praid, din lavandă, mușețel, mentă, trandafir și plante medicinale.

Și multe alte obiecte simpatice. Vino să le descoperi!
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole