5/5 din 1 review
Beluga Cluj

Beluga Cluj – Restaurant & Bar | Cucina italiana

În centrul istoric al Clujului, în Piața Muzeului, s-a deschis recent Beluga Cluj – Restaurant & Bar. Pe lângă boema amplasare într-una dintre cele mai îndrăgite piețe din oraș, de ce îți recomandăm o vizită?

Stilul care nu se demodează niciodată

În primul rând, conceptul este unul unic în rândul localurilor clujene, celebrând stilul clasic și aducând un omagiu decadenței și bogăției specifice Art Deco din anii 1920-1930. Apărut în Franța, iată că după aproape un veac, stilul Art Deco ne încântă încă simțul estetic și conferă spațiului un aer aparte. Cu un design unic și foarte aerisit, Beluga e o invitație la deconectare și relaxare.

Aromele autentice ale bucătăriei italienești

Dacă te întrebi unde poți servi mâncare italiană chiar în centrul orașului Cluj-Napoca, atunci îți zicem noi: la Beluga. Un concept cu totul aparte, aici vei servi preparate italiene concepute de un bucătar cu experiență în cultura acestei gastronomii.

Beluga Cluj

Pas cu pas, fiecare porție de mâncare este creată din ingrediente de calitate superioară, astfel încât să te poți bucura de arome autentice. Pasta fresca este un concept pe care Beluga și l-a însușit, reușind să păstreze gusturile originale ale mult îndrăgitelor paste italienești. Deserturile sunt făcute în casă după rețetele originale ale patiseriei italienești. Alte bunătăți? Fructe de mare gătite cu mare pricepere.

Cocktail-uri spectaculoase!

Nu o spunem doar noi, ci cam toți cei care au trecut pragul restaurantului aflat pe str. Virgil Fulicea, nr. 7 » cocktail-urile sunt spectaculoase! Având la bază renumita votcă rusească Beluga, o băutură din gama premium care stă și la baza conceptului de restaurant, toate cocktail-urile sunt realizate conform rețetei originale.

beluga cluj 3

Calitatea reprezintă așadar axa centrală la Beluga Cluj, un restaurant ideal dacă îți place să explorezi gusturi, arome și ambianțe urbane inedite.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole