5/5 din 1 review

Atelierul de Pizza Florești

Atelierul de Pizza este o experiență culinară deosebită, asezonată cu evenimente savuroase și o atmosferă plăcută. Restaurantul se află la doi pași de Cluj, în Florești mai exact, pe str. Cetății, nr. 300. Cei care frecventează spațiul, știu că pot gusta aici nu doar pizza pe vatră, în cuptor cu lemne, ci și numeroase alte specialități culinare – despre care aflați îndată mai multe.

Povestea Atelierului de Pizza a început într-o vară, prin 2011, dintr-o necesitate locală și pasiune pentru aromele pizzei italienești. Floreștiul avea nevoie de un spațiu care să permită servirea unei mese delicioase, dar și desfășurarea de evenimente într-un cadru plăcut și relaxant. Așa a apărut Atelierul de Pizza.

atelierul de pizza floresti

Pizza pe vatră, la cuptor pe lemne

Într-o lume în care suntem atât de familiarizați cu mâncarea procesată și atât de îndepărtați de metodele clasice de gătit, care asigură totuși savoarea autentică preparatelor culinare, este o bucurie să guști pizza pe vatră, făcută la un cuptor pe lemne. La Atelierul de Pizza, te poți bucura de acel blat subțire, specific italian, de arome ce ți se topesc în suflet!

Cu atenție sporită la ingredientele folosite și la modul de preparare a acestora, înțelegi de ce locul e ca un „atelier”.

atelierul de pizza pe vatra

atelierul de pizza floresti 22

Mai mult decât pizza 

Să nu ne lăsăm duși în eroare de numele restaurantului, însă, căci Atelierul de Pizza „coace” în laboratorul aromelor numeroase feluri de mâncare. Putem servi aici micul dejun, sandwich-uri, paste, supe și ciorbe, mâncăruri tradiționale românești, salate, preparate din pui, porc, vită sau miel, gustări calde, reci sau deserturi delicioase.

În plus, cei care la ora prânzului se află prin zonă, pot servi aici Meniul Zilei, care constă într-o porție de ciorbă, un fel principal / garnitură și salată. Iar dacă vrei ca Atelierul de Pizza să-ți aducă savuroase feluri de pizza la tine acasă (sau la birou, de ce nu?), vestea bună este că poți apela la serviciul de Delivery.

atelierul de pizza meniu

Evenimente speciale, concerte & stand-up comedy

Atelierul de Pizza reprezintă mai mult decât un simplu loc în care poți servi masa. Locul este apreciat în rândul clienților fideli și datorită evenimentelor deosebite pe care le găzduiește:

  • Evenimente private, festive, corporate sau petreceri pentru copii, care pot fi găzduite în cele trei săli ce aparțin de Atelierul de Pizza, cu meniuri personalizate, amenajare interioară conform dorințelor (baloane, huse, aranjamente florale, etc) și facilități tehnice profesionale la dispoziția organizatorilor și participanților (lumini, lasere, sunet HiFi);
  • Concerte de muzică live
  • Stand-up comedy

Atelierul de Pizza este așadar, o experiența culinară și socială, deopotrivă. Un melanj plăcut de arome, gusturi, ritm și vibrații armonioase, zâmbete și hohote de râs.

atelierul de pizza evenimente

Informatii de contact

Numele locatiei: Atelierul de Pizza, o experiență culinară deosebită la doi pași de Cluj | Restaurante Florești
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Atelierul de Pizza, Strada Cetății, Florești, Romania
Telefon: +40 747 493 743
Orar: Program zilnic (Luni-Duminică): 09:00 - 23:45
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole