Meniul Zilei Cluj

Aflat pe str. Horea, nr. 2, restaurantul BRICKS ne îmbie cu preparate savuroase, atent alese în fiecare săptămână pentru a le oferi celor care îi trec pragul o experiență culinară desăvârșită! Un loc special, cu un peisaj deosebit.

Pentru a te bucura zilnic de aromele Indiei nu e nevoie să te deplasezi mii de km. În inima Clujului, restaurantul indian Gandhi ne pregătește săptămânal Meniul zilei special, la un preț avantajos. Bucură-te de gusturi intense și aromate!

Știm că pentru majoritatea dintre noi prânzul este cea mai importantă masă a zilei. Deci, punem masa și te așteptăm. În fiecare zi, de luni până vineri, între 12 și 17. Și include o supă și un fel principal la alegere din cele două opțiuni propuse de bucătari cu drag...

Unicitatea restaurantului Casa Vega este dată de combinația originală între specificul spaniol și produsele locale, precum și de gama impresionantă de vinuri de Rioja. Casa Vega te așteaptă să guști autenticitatea bucătăriei spaniole în inima Clujului.

Ce faci dacă pur și simplu ți-e foame și vrei să te bucuri de o masă delicioasă? Dacă lucrezi sau ești în trecere prin Mărăști, e simplu – vii la Lunchbox Mărăști. Dacă nu, faci cumva să ajungi. :) De ce? Ai o grămadă de motive. Pe lângă mâncarea mereu...

Restaurantul de la Hotel Transilvania oferă o varietate de preparate culinare și băuturi. Doritorii pot alege diverse specialități precum „Paprika Hendl” și „Impletata”, meniuri clasice românești sau alte oferte gastronomice la un nivel calitativ înalt.

Atelierul de Pizza este o experiență culinară deosebită, asezonată cu evenimente savuroase și o atmosferă plăcută. Restaurantul se află la doi pași de Cluj, în Florești mai exact, pe str. Cetății, nr. 300. Numeroase alte specialități culinare

Aflat pe str. Victor Babeș, restaurantul face parte din peisajul urban al Clujului. Ar fi greu să ne imaginăm clădirea de la nr. 12 fără New Croco, fără explorările bucătăriei italienești, fără delicioasele paste, fără pizza.