Meniul Zilei Cluj

Livada te cucerește cu aromele și atmosfera specifică locului. De curând, ai motive zilnice să te oprești la restaurantul de pe str. Clinicilor. La prânz, ai de fiecare dată câte 2 opțiuni culinare tentante!

Pentru a te bucura zilnic de aromele Indiei nu e nevoie să te deplasezi mii de km. În inima Clujului, restaurantul indian Gandhi ne pregătește săptămânal un Meniu de Prânz special!

Aflat pe str. Horea, nr. 2, restaurantul BRICKS ne îmbie cu preparate savuroase, atent alese în fiecare săptămână pentru a le oferi celor care îi trec pragul o experiență culinară desăvârșită!

Cel mai nou și inedit restaurant cu specific chinezesc din Cluj, South Memory și-a propus să redea comunității locale gustul autentic al preparatelor chinezești. Puteți încerca preparatele lor aromate pe strada Gh. Șincai, nr.10.

Savoarea preparatelor indiene poate fi un răsfăț cotidian. Restaurantul Indigo oferă meniu de prânz (L-V: 12:00-17:00), cu variante ce conțin carne sau vegetariene. Prețuri: Curry + Garnitură - 17 lei, supele la 6 lei, iar rulourile la 14-15 lei. Poftă bună!

Odată ajunși la Hotel Agapé, vă puteți bucura de o masă absolut delicioasă la restaurantul cu autoservire al hotelului! Într-un spațiu larg, deschis și relaxant, Agape Restaurant cu autoservire își așteaptă oaspeții, zi de zi, cu meniuri savuroase!

Dacă guști o porție de supă de la SoupeR, îți vei chema numaidecât prietenii, ca să savurați împreună o supă ,,la pahar”. Meniul zilei este bogat, rețetele sunt originale iar gustul preparatelor de la SoupeR este pur și simplu foarte bun!

Gustul mâncării mexicane este unic. Apreciat mult de cunoscători, încercat de cei care vor să aibă o experiență culinară inedită, mâncarea mexicană își găsește fani oriunde. Venind la Cluj, și-a găsit repede împătimiți de savorile exotice și a gustului picant.

Restaurantul de la Hotel Transilvania oferă o varietate de preparate culinare și băuturi. Doritorii pot alege diverse specialități precum „Paprika Hendl” și „Impletata”, meniuri clasice românești sau alte oferte gastronomice la un nivel calitativ înalt.

Unicitatea restaurantului Casa Vega este dată de combinația originală între specificul spaniol și produsele locale, precum și de gama impresionantă de vinuri de Rioja. Casa Vega te așteaptă să guști autenticitatea bucătăriei spaniole în inima Clujului.