Meniul Zilei Cluj

Livada te cucerește cu aromele și atmosfera specifică locului. Între orele 12:00 - 16:00, ești așteptat pe str. Clinicilor, nr. 14, să te bucuri de acel Business Lunch menit să te scoată din rutina cotidiană. Poftă bună!

The Cookers Cluj te așteaptă de luni până vineri, începând cu ora 11:00, să te bucuri de o masă de prânz sățioasă și savuroasă! Poți servi Meniul Zilei fie la restaurant, în inima cartierului Mărăști, fie livrat la domiciliu.

Aflat pe str. Horea, nr. 2, restaurantul BRICKS ne îmbie cu preparate savuroase, atent alese în fiecare săptămână pentru a le oferi celor care îi trec pragul o experiență culinară desăvârșită!

Conceptul ,,Chic Lunch” este unic în oraș și propune tuturor gurmanzilor să se bucure de mâncare bună la un preț rezonabil. Savuroase preparate din bucătăria internațională aduc masa de prânz la un alt nivel, printr-un concept original, 100% marca Charlie.

Pentru a te bucura zilnic de aromele Indiei nu e nevoie să te deplasezi mii de km. În inima Clujului, restaurantul indian Gandhi ne pregătește săptămânal un Meniu de Prânz special!

Unicitatea restaurantului Casa Vega este dată de combinația originală între specificul spaniol și produsele locale, precum și de gama impresionantă de vinuri de Rioja. Casa Vega te așteaptă să guști autenticitatea bucătăriei spaniole în inima Clujului.

Ce faci dacă pur și simplu ți-e foame și vrei să te bucuri de o masă delicioasă? Dacă lucrezi sau ești în trecere prin Mărăști, e simplu – vii la Lunchbox Mărăști. Dacă nu, faci cumva să ajungi. :) De ce? Ai o grămadă de motive. Pe lângă mâncarea mereu...

Restaurantul de la Hotel Transilvania oferă o varietate de preparate culinare și băuturi. Doritorii pot alege diverse specialități precum „Paprika Hendl” și „Impletata”, meniuri clasice românești sau alte oferte gastronomice la un nivel calitativ înalt.

Ce este mai frumos decât un prânz la un restaurant? Un prânz acasă. Însă, dacă restaurantul are variate specialități din bucătăria internațională, este musai de încercat această experiență. De ce? Intrați pe la Toledo ca să aflați. :)