Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
After Eight Ofertă City Card în aceasta locație: 50% In clubul After Eight, beneficiezi de 50% discount la intrare in serile de vineri si sambata cu BCR City Card sau Top City Card. Aceasta oferta nu se aplica si in cazul petrecerilor cu invitati speciali. Află mai multe

After Eight Cocktail Club Cluj-Napoca

After Eight Cocktail Club, aflat in centrul Clujului, pe strada Brassai Samuel, nr. 12, este alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa se distreze si sa petreaca o seara plina de rafinament si eleganta.

Clubul aduce o serie de petreceri tematice, surprize numeroase, cocktailuri savuroase si foarte variate si, bineinteles, muzica buna!

Pe langa petrecerile tematice, clubul ii atrage pe cei pusi pe distractie si cu nopti dedicate unor artisti cunoscuti, concerte atractive si numeroase oferte speciale pentru diverse grupuri tinta – cum ar fi studentii 🙂 Nu ai cum sa te plictisesti! Originalitatea, buna dispozitie, cheful de distractie, muzica, atmosfera si, desigur, cele mai variate si mai interesante cocktailuri fac din After Eight unul dintre cele mai renumite cluburi din Cluj-Napoca.

Orar: Miercuri-Sambata: 22:00-06:00

Pentru mai multe detalii despre After Eight Cocktail Club, sunati la numarul de telefon 0743 359 795 sau trimiteti un e-mail la adresa: office@aftereight.ro.

Contact: 

Adresă: str. Brassai Sámuel nr. 12, Cluj-Napoca
Telefon: 0743 359 795
E-mail: office@aftereight.ro

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie