Cabana Florilor Negreni

In afara Clujului

  • Satul Bucea, Comuna Negreni, judetul Cluj
  • 0766281402
  • Număr camere: 3
Postat în: In afara Clujului

Cabana Florilor din satul Bucea, comuna Negreni, judetul Cluj

La doi pași de Negreni, în satul Bucea, se află Cabana Florilor, o mică unitate de cazare aflată pe malul Crișului Repede, înconjurată de un peisaj mirific!

,,Am avut plăcerea de a fi oaspeți la Cabana Florilor, pe care o recomandăm cu mare căldură. Când am vazut-o, gândul m-a dus la povestea copilăriei “Hansel și Gretel”.”

,,Am fost primite cu căldură de către gazda noastră, Nicu Sărăcuț, într-un loc de poveste pe malul râului Crișul Repede la cabana sa. După ce ne-am acomodat, am stat și discutat împreună cu preotul Mircea Dejeu, domnul Nicu și domnul Marian Tripon. Aceștia ne-au povestit despre secretele zonei. Preotul Mircea Dejeu ne-a prezentat portul popular, stema și steagul satului, apoi ne-a recitat imnul compus de Cornel Udrea, pe muzica lui Pop Ionică. Satul Bucea este printre puținele sate ce dețin stema, steag și imn propriu.”Cabana Florilor vă așteaptă să vă bucurați de peisaje, de natură, de tot ce are mai bun de oferit comuna Negreni! Cu o capacitate de 9 locuri, sufragerie, baie și bucătărie la dispoziția oaspeților, la Cabana Florilor vă puteți bucura și de piscina recent finalizată, de ospitalitatea gazdelor și de frumusețea locurilor.

Date de contact: 

Satul Bucea, Comuna Negreni, Judetul Cluj
Telefon: 0766281402 (domnul Nicu Sărăcuț)
Web: facebook.com/pages/Cabana-Florilor-BUCEA/

Unitate de cazare inclusa in proiectul Clujul Vazut Altfel.
Fotograf: Alina Surdu, Adina Dana Gânscă

Locație: Încărcați harta
Puncte de interes

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review