Cabana Florilor Negreni

In afara Clujului

  • Satul Bucea, Comuna Negreni, judetul Cluj
  • 0766281402
  • Număr camere: 3
Postat în: In afara Clujului

Cabana Florilor din satul Bucea, comuna Negreni, judetul Cluj

La doi pași de Negreni, în satul Bucea, se află Cabana Florilor, o mică unitate de cazare aflată pe malul Crișului Repede, înconjurată de un peisaj mirific!

,,Am avut plăcerea de a fi oaspeți la Cabana Florilor, pe care o recomandăm cu mare căldură. Când am vazut-o, gândul m-a dus la povestea copilăriei “Hansel și Gretel”.”

,,Am fost primite cu căldură de către gazda noastră, Nicu Sărăcuț, într-un loc de poveste pe malul râului Crișul Repede la cabana sa. După ce ne-am acomodat, am stat și discutat împreună cu preotul Mircea Dejeu, domnul Nicu și domnul Marian Tripon. Aceștia ne-au povestit despre secretele zonei. Preotul Mircea Dejeu ne-a prezentat portul popular, stema și steagul satului, apoi ne-a recitat imnul compus de Cornel Udrea, pe muzica lui Pop Ionică. Satul Bucea este printre puținele sate ce dețin stema, steag și imn propriu.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cabana Florilor vă așteaptă să vă bucurați de peisaje, de natură, de tot ce are mai bun de oferit comuna Negreni! Cu o capacitate de 9 locuri, sufragerie, baie și bucătărie la dispoziția oaspeților, la Cabana Florilor vă puteți bucura și de piscina recent finalizată, de ospitalitatea gazdelor și de frumusețea locurilor.

Date de contact: 

Satul Bucea, Comuna Negreni, Judetul Cluj
Telefon: 0766281402 (domnul Nicu Sărăcuț)
Web: facebook.com/pages/Cabana-Florilor-BUCEA/

Unitate de cazare inclusa in proiectul Clujul Vazut Altfel.
Fotograf: Alina Surdu, Adina Dana Gânscă

Locație: Încărcați harta
Puncte de interes

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Personal0
Confort0
Locatie0
Calitate/pret0
Scrie un review