Zona piscicolă de agrement din satul Câmpeneşti

Zona piscicolă de agrement din satul Câmpeneşti

Obiectiv turistic inclus în proiectul ,,Clujul văzut altfel: 422 sate, 75 comune, 5 municipii, 1 oraș.”
Mulțumim voluntarilor Alexandra Iepure, Anton Camelia, Adina Apetroae, Delia Kozak si Simona Balau pentru culegerea materialelor și realizarea fotografiilor.

Satul Câmpeneşti din comuna Apahida este o destinaţie turistică ce oferă peisaje mirifice ale naturii, apreciată mai ales de pescari, datorită lacurilor faimoase din sat. Așadar, localitatea poate deveni o atracție turistică importantă dar și o țintă pentru investiții. În prezent, doar câteva cabane din zonă, mai recent construite, nu sunt conectate la reţeaua de alimentare cu energie electrică. La fel, administraţia locală a investit, în ultimii ani, fonduri pentru modernizarea drumului de acces în satul de vacanţă, dar şi pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie