Top Make-up Studio Topmakeup cursuri de make-up

Topmakeup cursuri de make-up

Top Make-up Studio organizeaza si cursuri de make-up care va ofera posibilitatea de a deprinde arta machiajului intr-un mediu profesional cu cele mai bune produse de marca si este un prim pas spre urmatorul curs de specializare in make-up.

Fiecare femeie este speciala si merita sa se simta frumoasa, puternica, unica. Machiajul este doar un accesoriu care vine in ajutorul ei si ii accentueaza toate acele trasaturi care o pun in valoare, de aceea stilul machiajului si produsele cu care se lucreaza trebuie alese cu mare atentie. Profesionistii sau cei care abia isi incep cariera in make-up pot sa aleaga kiturile si paletele profesionale pentru make-up OFRA. Aceasta gama de produse este facute sa reziste in conditii extreme pentru cele mai spectaculoare mmachiaje.

Contact

Make-up Trainer: Camelia Podina Comsa
Adresa: str. Petofi Sandor, nr. 26, Cluj-Napoca
Telefon: 0726 458 442
E-mail: [email protected]
Web: www.cursuri.topmakeup.ro/
Facebook: www.facebook.com/cursurimakeupcluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole