Țâcla Gavrii, Marisel Cluj - Clujul vazut altfel - Fotograf Robert Paul Igna (57)

Țâcla Gavrii, Marisel,

 

,,Luand-o pe drumul lui Antonescu, care trece prin Marisel, Racatau, Gura Râștii, Valea Ierii si Turda, am pornit cu pasi siguri spre « Imparatia lui Zamolxis ».

In cateva momente am ajuns la indicatorul locului ce era sa ne taie respiratia. Fiori si incantare, sangele ne inghetase in vene si nu am mai scos niciun cuvant, blocati la vederea peisajului. In ochi ni se citea uimirea creata de aceasta imparatie a brazilor, ce parca pusesera stapanire pe inimile noastre.

In acele momente, primul lucru care mi s-a intamplat a fost sa ma gandesc la afirmatia unuia dintre scriitorii nostri romani: « Rugati-va sa nu va creasca aripi » . Cum sa vrei sa nu ai aripi intr-un asemenea loc, sa fii purtat de vantul Muntilor Apuseni deasupra unei astfel de privelisti ?”

Obiectiv turistic inclus in proiectul Clujul Văzut Altfel. Pentru detalii despre Marisel,click aici

Multumim voluntarilor Anastasia Cotorobai (redactor) si Robert Paul Igna (fotograf) pentru culegerea materialelor.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie