4.5/5 din 1 review
studio 26 cluj (1)

Studio 26

Pe una dintre cele mai faimoase străzi clujene, în mijlocul campusului studențesc, se află Studio 26. Renumit pentru cafeaua aromată și savuroasă, precum și pentru cocktailurile excelente, barul te așteaptă într-o atmosferă prietenoasă să te bucuri de timpul tău liber.

Poți savura pe îndelete un cappuccino caramel sau o cafea alpină, aromată și delicioasă. Îți va însenina ziua! Sau poate limonada cu ghimbir sau castraveți sună mai tentant? Să nu treci cu vederea cocktailurile sofisticate, ai de unde alege, iar clasica bere se potrivește și ea atmosferei pline de viață din Hașdeu. Și e destul spațiu pentru toată lumea. Studio 26 nu-i vreun studio micuț, ci își primește prietenii vechi și noi într-un spațiu generos, pe două etaje diferite, precum și pe două terase pe timpul verii. Una dintre terase se află pe acoperiș! Sună bine? Hai pe Piezișă, la Studio 26!

Program:
Luni-Vineri: 09:00 – 02:00
Sâmbătă-Duminică – 11:00 – 03:00

Date de contact

Adresa: Str. Piezișă, nr. 26
Telefon: 0743 788 346

Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating4.5
4.5
Adela N Verified
Scrie o recenzie