5/5 din 1 review
Stories by FORM

Stories by /FORM – hang out & chill

Stories by /FORM este un Pub din Piața Muzeului în care se împletește atmosfera elegantă cu cea extrem de relaxantă și prietenoasă. Să petreci alături de prieteni este cu siguranță pe cât de plăcut, pe atât de energizant. Poveștile alături de persoane ni le construim zi de zi, ceas de ceas. Iar locurile sunt cele care creează legături strânse și care te fac să construiești momente frumoase alături de prieteni. Stories by /FORM este tocmai despre prieteni și povești, despre cum să te integrezi în peisajul clujean boem cât se poate de simplu și relaxat, despre cum să păstrezi o conexiune actualizată cu orașul și cu prietenii. Un loc unde poți ieși la mult apreciata bere cu prietenii, sau la o masă.

Preparate românești reinterpretate

La Stories by /FORM vei fi surprins de modalitatea prin care preparatele românești au fost reinventate. Te vei întâlni cu Scrambled Egg Bun, omleta pregătită în chiflă. Pe cât de interesant, pe atât de delicios. Mango Floating Island este desertul tradițional, lapte de pasăre, doar că într-o formă nouă, cu gem de mango. Radishes in a pot, un preparat care va impresiona prin aspect și arome. Este o salată de ridichi coapte, acoperite de malț, cremă de tartar asezonate cu alune prăjite, cremă de brânză de capră și germeni de ridichi.

Fructele de mare sunt obișnuite la Stories by /FORM. Se servesc midi și creveți în preparate inedit de delicioase. Pastele sunt făcute home made. Chef Neamțu Ciprian își dezvăluie creativitatea în bucătărie prin asocierea de ingrediente obișnuite în combinații nemaiîntâlnite.

Stories by FORM

Decorul ascunde povești din timp

Localul este nu doar prietenos cu tine, ci și cu natura. Plasticul lipsește cu desăvârșire din decor. Ambianța relaxantă este creată în prezența elementelor naturale, îmbinate armonios cu decorațiuni din lemn și metal. Chiar dacă designul a fost construit de un designer, fiecare membru al echipei și-a pus amprenta asupra acestuia. În fiecare colț vei găsi o altă poveste specială. Lumina caldă a becurilor compun o ambianță care îndeamnă la relaxare și bună dispoziție.

Stories by /FORM este un pub pet friendly. Astfel, dacă patrupedul face parte din grupul tău de prieteni, îl poți lua cu tine la fiecare întâlnire.

Aromele intense ale berii artizanale se savurează pe terasă

La Stories by /FORM vei găsi o diversitate de beri. Olandeze (Heineken, Amstel), belgiene și chiar românești. Fie că vrei testezi o aromă nouă, fie că vrei să te bucuri de același gust al berii pe care o îndrăgești cel mai mult, terasa este un loc perfect pentru o astfel de activitate. Amenajată în stil prietenos, te va feri de ploaie și soarele uneori prea puternic din timpul verii.În materie de vinuri, te poți familiariza cu aromele românești de la Crama Carastelec. Aceasta a câștigat medalia de aur în 2018 la Londra pentru The Champagne and Sparkling Wine World Championship.

Stories este un loc în care să mănânci bine la prețuri prietenoase și te bucuri de momente frumoase.  Un loc de hang out la orice oră: dimineața, la amiază seara.

Contact

Adresă: Piața Muzeului
Telefon: 0749 930 701
Facebook | Instagram 

Orar:
Lu-Vi 10:00 – 01.00 | S: 11:00 – 01:00 | D: 11:00 – 00:00

Informatii de contact

Numele locatiei: Stories by /FORM – hang out & chill
Contact: Facebook
Adresa: Piața Muzeului
Telefon: 0749 930 701
Orar: Orar: Lu-Vi 10:00 - 01.00 | S: 11:00 - 01:00 | D: 11:00 - 00:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie