sapaturi cluj

Săpături Cluj – servicii de excavații și amenajări teren | NXN Green Construct

NXN Green Construct este o firmă care activează în domeniul excavațiilor din anul 2016. Crescând de la dragostea pentru muncă, firma s-a dezvoltat treptat, de la simple activități reușind să aducă pe piața construcțiilor civile o serie de servicii specifice. Alături de o echipă de unită, motivată de aceleași interese și împărtășind pasiunea pentru acest domeniu, NXN Green Construct oferă servicii de calitate, care implică nu doar corectitudinea executării lucrărilor, cât și implicarea necesară pentru realizarea săpăturilor adaptate concret la trăsăturile fizico-geografice ale locului în care urmează a se executa lucrarea.

Săpături Cluj – procedura de ecologizare a unui teren

Odată cu procesul de pregătire al unei construcții, terenul este supus unui îndelung procedeu de pregătire. Lucrările care sunt necesare pot dura o perioadă de timp îndelungată, în funcție de nivelul de dificultate al lucrării, precum și de specificațiile zonei, alături de cele ale terenului în cauză.

Echipamentele destinate lucrărilor pe care  le deține echipa Nxn Green Construct deține un parc de utilaje moderne. În flotă se numără 6 exacavatoare, 4 dumpere, 1 cilindru și 1 compactor. Pentru realizarea celor mai eficiente săpături, în Cluj, sau chiar la nivel național, NXN Green Construct oferă servicii în întreaga țară.

Amenajarea unui teren este un procedeu complicat și complex. Fiecare etapă în parte presupune o gamă largă de activități, pentru care este nevoie de o serie de cunoștințe, pe care echipa le-a acumulat odată cu experiența.

sapaturi cluj

Servicii oferite de NXN Green Construct

Domeniul construcțiilor este vast și înglobează o gamă largă de activități. NXN Green Construct însumează o paletă largă de servicii pentru a acoperi o sferă cât mai largă de nevoi. Astfel, odată cu implementarea măsurilor de pregătire a unui teren, activitățile se desfășoară cu profesionalism și implicare. Ce servicii, oferă, astfel firma NXN?

 • Fundații pentru orice tip de construcție
 • Canalizări
 • Amenajări de teren (amenajare grădini, taluzare, delcomatare, etc.)
 • Demolări de construcții mici (nu construcții industriale, ci clădiri mici)
 • Drenări
 • Excavații sau săpături mecanizate
 • Pregătire de drumuri
 • Nivelare
 • Compactări
 • Ziduri de susținere
 • Piconare

Utilaje de dimensiuni medii și mici

Crearea de fundații Cluj, taluzări, demolări Cluj sau orice fel de amenajare de teren, de multe ori presupune lucrări în spații strâmte, de dimensiuni reduse. În astfel de cazuri, utilajele de dimensiuni mici sunt cele care reușesc să se adapteze situațiilor. Din acest motiv, serviciile de construcții în Cluj se execută cu utilaje de 8 tone, 4 tone și 3 tone.  Cu ajutorul acestora, dar și a viziunii ample asupra lucrărilor, NXN Green Construct reușește să se adapteze la orice situație, indiferent de gradul ei de dificultate.

sapaturi cluj

Lucrări la nivel național

Solidaritatea este definitorie în relația cu colaboratorii. Din acest motiv, garanția calității care a consacrat echipa de săpături Cluj NXN Green Construct este certificată și de colaborările pe plan național. Implicarea în acest domeniu la un nivel atât de avansat a presupus executarea unor lucrări de anvergură mare în țară.

Astfel, la Otopeni au contribuit la proiectul Gaz Pro, la Petrom în Câmpeni, Rompetrol din Arad, precum și multe alte lucrări în diferite orașe din țară.
Desigur, concentrarea activității firmei se realizează preponderent în Cluj, însă exista posibilitatea de implicare și în lucrări la nivel național.

Lucrări la un nivel înalt efectuate de o echipă unită

Pe lângă seriozitatea de care dau dovadă în ceea ce privește modalitatea de efectuarea a lucrărilor, indiferent că vorbim de o demolare Cluj, săpături, drenarea unui curs de apă, crearea unei fundații sau chiar pregătirea unui drum, NXN Green Construct menține o echipă unită. Depășind relația bazată strict pe muncă, membrii echipei se ajută reciproc, contribuie fiecare cu nivelul de cunoștințe pe care îl deține, acumulat în urma experienței din domeniu. Mai mult, încrederea în munca pe care o depun contribuie reciproc la dezvoltarea abilităților.

Echilibru, principiul care stă la baza serviciilor

Fiind un domeniu destul de vast cu lucrări care implică un grad ridicat de dificultate, efort și risc, această firmă de construcții din Cluj se orientează spre menținerea unui echilibru optim. Astfel, odată cu începerea unei lucrări de săpături în Cluj, toată atenția se orientează spre păstrarea standardelor calității lucrărilor.

sapaturi cluj

În acest mod fiecare client este mulțumit, iar echipa lucrează în condiții optime, fără a se genera conflicte.
Promptitudinea este o trăsătură specifică. Astfel, indiferent de dificultatea lucrărilor, NXN Green Construct se implică cu același spor și aplică cele mai spontane soluții, privind fiecare lucrare din prisma siguranței lucrătorilor, dar și pentru păstrarea intactă a condițiilor naturale, astfel încât să nu influențeze negativ în timp noua lucrare.

Domeniul construcțiilor reprezintă o oportunitate și dezvoltare continuă. Această firmă de săpături din Cluj a fost creată din pasiune. Satisfacția lucrului bine făcut este cea care contribuie la menținerea standardelor create.

Date de contact

Telefon: 0755576515
Mail: [email protected]

Informatii de contact

Numele locatiei: Săpături Cluj – servicii de excavații și amenajări teren
Contact: E-mail
Telefon: 0755576515
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie