5/5 din 1 review
Salsa Club & Caffe Cluj

Salsa Club & Caffe Cluj

Ce înseamnă salsa?

Gândul îți zboară involuntar la un sos delicios iute-dulceag. Avansând în acest exercițiu cognitiv, te vei lăsa purtat spre tărâmurile exotice și calde ale Americii Latine, făcând asocierea cu un stil de dans transformat rapid într-un fenomen internațional efervescent. Cu acest indiciu ajungem acolo unde trebuie, adică în Cluj, la prima școală de salsa din oraș.Poate nu vă vom mărturisi un mare secret atunci când vom spune că salsa înseamnă magie, grație, ritm și muzică. De asemenea, nu este un secret nici faptul că, în orașul Cluj-Napoca, Salsa Club & Caffe este o prezență urbană îndrăgită de dansatori și un reper important pe ,,harta” locurilor în care trebuie să mergi într-o viață…sau și mai repede.

Vă invităm așadar să-i cunoașteți, ca să risipim orice urmă de îndoială în privința faptului că doar la Salsa Club & Caffe Cluj găsim spiritul autentic al dansurilor latino.

Salsa Club & Caffe

Salsa în Cluj

Clujul și-a propus să aducă dansul la un alt nivel. În acest sens, cluburile de dans din oraș combină ritmurile în cele mai neașteptate moduri. Tot ele oferă cursanților experiențe memorabile, irepetabile, prețioase, savuroase și explozive.

Salsa Club & Caffe este studioul de dans unde veți găsi mai mult decât cursuri de dans. Pe lângă stilurile cunoscute de salsa, bachata, kizomba și tango, acest studio de dans este un spațiu ideal pentru petreceri. Fie că este vorba despre tradiționala petrecere de vineri seară, la care dansatorii din cele patru colțurile ale Clujului vin să socializeze și să își rafineze talentul pe ringul de dans, generos ca suprafață, fie că veniți la cursuri ca să vă umpleți de pasiunea pentru dans, Salsa Club & Caffe va rămâne întâi de toate o comunitate a dansului, fiind apoi, în ultimă instanță, și un club de dans.


Salsa, lounge and more

Deși sunt mulți oameni se înscriu la cursurile de salsa, puțini sunt cei care cunosc faptul că salsa nu înseamnă doar niște pași executați tehnic corect, ci este, întâi de toate, un continuu exercițiu de comunicare. Înainte de cursuri sau de petreceri, dansatorii sau cei care doresc să intre în această comunitate, se întâlnesc și se antrenează într-un activ și interesant proces de socializare.

Astfel, la o ceașcă de cafea, la un pahar cu vin sau cu alte licori servite de barman, tracul de ring sau de dans se spulberă, iar oamenii leagă prietenii, pentru că de asta au venit aici – să se simtă bine în compania altor oameni.

Salsa Club & Caffe

Pentru a încuraja această practică, studioul de dans Salsa Club & Caffe a amenajat o zonă de lounge. Aici fiecare vizitator sau dansator este invitat să se bucure de experiența dansului în cea mai frumoasă expresie a sa, interacțiunea umană.

Salsa Club & Caffe

Instructori

Pare un truism, însă ca sa fii talentat la dans trebuie să dansezi. Obligatoriu cu pasiune. Acesta este cel mai bun sfat și ultimă recomandare pentru oamenii care vor să îmbrățișeze arta de a se mișca grațios pe ritmul muzicii. Acest crez este asumat și de cei cinci instructori de la Salsa Club & Caffe care, alături de cursanți, își redescoperă iubirea față de dansurile latino la fiecare oră de curs sau de practice. Astfel, prin dedicarea și relația pe care reușesc să o creeze și să o întrețină cu dansatorii și cei novici într-ale dansului, instructorii de la Salsa Club & Caffe Cluj certifică calitatea primei și celei mai longevive școli de salsa din Cluj.Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole