5/5 din 3 reviews
Rodna Rent a car Cluj

Rodna Rent a Car Cluj – serviciu de închirieri mașini

Rodna Rent a Car Cluj oferă o gamă largă și diversă de închirieri mașini în Cluj-Napoca, de la clase mici, până la clase de lux. Mașina este o necesitate de care cu greu ne putem lipsi, mai ales în cazul în care avem un timp scurt la dispoziție fie pentru a călători, fie pentru deplasări de afaceri, astfel încât transportul public în comun nu reprezintă, uneori, o variantă avantajoasă din unele puncte de vedere.

Punct de lucru în cadrul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca

Rodna Rent a Car este o firmă locală clujeană cu peste 15 ani vechime în domeniu. Experiența vastă acumulată îi permite să presteze servicii de înaltă calitate, concentrându-se pe nevoile fiecărui client în parte și adaptându-se la acestea. Prezența punctului de lucru în terminalul sosiri al Aeroportului Internațional din Cluj permite accesibilitatea unei categorii mari de clienți. Mai mult, aeroportul fiind principala poartă de intrare în oraș este un real avantaj  pentru persoanele care utilizează avionul ca principal mijloc de transport.

Mașini pentru o gamă largă de priorități

Flota de mașini compune o varietate de modele din generațiile recente de mașini. Tipologia acestora cunoaște o paletă diversă de caracteristici pentru a îndeplini nevoi specifice. Rodna Rent a Car Cluj oferă mașini de tip hatchback sau sedan pentru nevoi uzuale. Există însă și variante pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu. Astfel, mașinile de tip break / combi sunt ideale pentru aceste necesități. Nu lipsesc însă nici mașinile de tip SUV sau minivan-urile.

rodna

Confortul este un criteriu prioritar pentru Rodna Rent a Car. Clasele de mașini prezente în flotă acoperă necesitățile unei categorii diverse de clienți. Modelele care îndeplinesc standarde uzuale (Dacia), alături cele moderne (Volkswagen, Ford, Renault) și de lux (Audi, BMW) manuale și automate sunt potrivite pentru trebuințe de orice natură, îndeplinind condiții specifice. Desigur, toate acestea la prețuri accesibile și garanții  oneste.

Amabilitate și profesionalism

Interacțiunea cu echipa de agenți de la Rodna Rent a Car te va surprinde în mod plăcut. Amabilitatea este trăsătura definitorie.  Profesionalismul de care dau dovadă este surprins în cel mai mic detaliu. Astfel, pe durata închirierii mașinii clienții beneficiază de asistență telefonică non stop. În acest mod, orice situație imprevizibilă poate fi rezolvată cu maxim de eficiență.

Contact

Adresă: Str. Traian Vuia nr. 149, în incinta aeroportului, terminal sosiri
Telefon: +4 0741 217 166 / +4 0745 933 498 | Mail: [email protected]
Website | Facebook

Rodna Rent a car Cluj

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Rodna Rent a Car Cluj – serviciu de închirieri mașini
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Traian Vuia nr. 149
Telefon: +4 0741 217 166 / +4 0745 933 498
Orar: Luni-Vineri: 08:00 (a.m.) - 02:00 (a.m.)
Sâmbătă-Duminică: 10:00 - 21.00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
George Todoran
Recomand
Folosesc serviciile Rodna Rent a car de mai multi ani si sunt foarte satisfacut. Masinile sunt noi si curate iar personalul foarte amabil. Recomand cu incredere.
5
Popa Marian
5
Flori Molocea
servicii de calitate
Multumiti de masina, agentii firmei sunt amabili iar demersurile de inchiriere sunt rapide. Recomandam!
Scrie o recenzie