Reactor de creatie si experiment Cluj (1)

REACTOR de creație și experiment

În martie 2014, Asociația Reactor de creație și experiment inaugurează unul dintre primele teatre independente din Cluj-Napoca. Spațiul Reactor s-a lansat pe 20-21 martie 2014, printr-un eveniment-maraton de 24 de ore, cu numele „Caută o reacție!”. Sub acest îndemn, mai bine de 100 de tineri artiști clujeni au prezentat în decursul a 24 de ore momente artistice de 15 minute (de teatru, performance, dans, slam poetry, muzică, teatru de păpuși), au expus lucrări și au propus diverse happening-uri care au inaugurat oficial sala studio, spațiul expozițional, curtea și spațiul neconvențional al mansardei. De atunci, reacțiile au continuat.

În fiecare lună, spațiul propune publicului clujean un program variat de evenimente culturale, îmbrățișând versatilitatea peisajului cultural local. Programul lunar cuprinde spectacole de teatru (producții proprii sau spectacole invitate), teatru pentru copii, concerte, vernisaje și ateliere.

Spațiul de creație și experiment își propune să devină o parte importantă a peisajului cultural clujean și național, un spațiu deschis, accesibil persoanelor de toate vârstele și din toate mediile sociale.

Str. Petofi Sandor, nr.4, Cluj-Napoca
Website
Facebook
Telefon: 0747 197 501
Email: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie