5/5 din 1 review
Pub Crawl Cluj (2)

Pub Crawl Cluj, turul distracției prin orașul din inima Transilvaniei

[see EN version bellow]

Clujul este apreciat nu doar pentru obiectivele sale turistice, ci și pentru viața de noapte. Distrează-te așadar în orașul din inima Transilvaniei alături de Pub Crawl Cluj!

Cu peste doi ani de experiență în domeniu, proiectul fiind inițiat în București, Pub Crawl Cluj este o companie care organizează tururi de baruri săptămânale în orașul din inima Transilvaniei, precum și petreceri private, tururi distractive sau tematice, oferind în același timp și alte servicii de îndrumare turistică pe durata vacanțelor.

Echipa Pub Crawl Cluj este singura din România care a primit un Certificat de Excelență TripAdvisor pentru activități de tip pub crawling.

Având ca scop transformarea vacanțelor în experiențe lipsite de griji pentru clienți, serviciile oferite de Pub Crawl Cluj asigură o gamă largă de opțiuni în materie de distracție, la cele mai înalte standarde calitative, cu un bun raport preț-calitate, economisind totodată și timp prețios pentru cei care își planifică o vizită în Cluj.

Pe lângă tururile de baruri organizate săptămânal, Pub Crawl Cluj este apreciat în rândul turiștilor și localnicilor și datorită altor tururi personalizate, cum ar fi petrecerea burlacilor sau tururi private prin cele mai bune cluburi din Cluj. Încă o destinație nouă și nefamiliară pentru mulți turiști, Clujul este orașul ideal pentru a cunoaște localnici prietenoși și a petrece până în zori cu un buget redus (comparativ cu prețurile practicate în multe orașe europene). Asumându-și cu entuziasm provocarea de a-ți asigura o varietate mare de locuri și activități, Pub Crawl Cluj te ajută să-ți planifici timpul pe durata călătoriei tale la Cluj.

Iar dacă ești în căutarea unor servicii de transport sau ghidaj turistic, cei de la Pub Crawl Cluj te pot ajuta în demersurile de căutare a celor mai potrivite servicii în acest sens.

Alături de Pub Crawl Cluj petreci până în zori în cluburi și puburi variate din Cluj, economisești timp și bani, afli ce e de făcut în oraș și descoperi adevăratul Cluj!

[EN]

Pub Crawl Cluj is an entertainment planning company responsible with organizing weekly pub crawls, private parties, fun tours & other holiday support services.

With an experience of more than 2 years starting in Bucharest, the team behind Pub Crawl Cluj is the only one in Romania awarded with a Certificate of Excellence by TripAdvisor for pub crawling activities. For a worry-less holiday, the party services organized by Pub Crawl Cluj provide top quality, a big variety of options and fair prices, while also saving precious time for its clients that plan a trip to Cluj.

Some of the main services that Pub Crawl Cluj emphasizes on besides the weekly pub crawls, are the bachelor parties and private tours to the top clubs in town.

Still being a new destination for most of the tourists, Cluj is the perfect city to meet local friendly people, party till morning in great clubs and on a small budget compared to many other European cities. Having just the challenge of big varieties of places and activities, Pub Crawl Cluj is the company suitable to help you out with the planning during your trip to Cluj.

And if you’re looking just for guiding or transport services, they can also help you out with researching the right organizers for your tours or the best priced transfers around.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Pub Crawl Cluj (1)

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie