Casa Barolo 1

Pensiunea Casa Barolo

Pensiunea Casa Barolo este o expresie vie a ospitalităţii, simplităţii şi bunului gust. Ea s-a născut din pasiunea pentru frumos a unei familii şi de aceea, peste tot în jur ai senzaţia de acasă.

Întreg complexul, integrat perfect în peisajul arhitectural al locului, este creaţia unui designer arhitectural de succes, Kun Adalbert, originar din Vlaha, dar care creează de mulţi ani în Germania pentru nume mari din industria designului.

Pensiunea Casa Barolo este locul ideal pentru întâlniri de familie, de prieteni, de firmă sau conferinţe şi team-buildinguri. Filozofia noastră este simplă: mâncare bună, odihnă activă, un spațiu luminos, cu influențe etno inseamna oameni mulțumiți.Propunem deci meniuri proaspete după rețete locale, camere aerisite cu un design minimalist, saltele și așternuturi de maximă calitate, aer curat și liniște, plus un spa original inspirat din tradiția scandinavă. Dacă la acestea adăugați prietenia și ospitalitatea gazdelor, aveți la dispoziție cam tot ce trebuie. Rămâne doar să veniți și să vă convingeți singuri.

Pensiunea Casa Barolo se află în satul Vlaha, comuna Savadisla, situată in zona de nord-est a Muntilor Gilău – ramura estică a Muntilor Apuseni.

Accesul spre pensiunea noastră, venind dinspre Cluj-Napoca sau dinspre Oradea, se face pe DN1 până la localitatea Luna de Sus, apoi pe drumul judetean 107 M Luna de Sus –Baisoara până în satul Vlaha, distanțele fiind: Cluj-Napoca – Luna de Sus 8 km si Luna de Sus – Vlaha 7 km.

Așadar, pensiunea Casa Barolo se găsește aproape de Cluj-Napoca, la o distanță de doar 15 km. Pentru indicații de orientare în satul Vlaha, accesați pagina Contact din meniul site-ului. Autostrada Transilvania trece prin apropiere și are prevăzută o iesire spre Vlaha, sperăm să fie funcțională în viitorul apropiat.


Contact: 

Adresa: Com. Savadisla, sat Vlaha, str. Principala nr. 358, Jud. Cuj

Telefon: (004)0760.680.085
(004)0729.640.410
(004)0729.513.329

E-mail: [email protected]

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile,evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

 

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole