5/5 din 3 reviews
New You Day Spa

New You Day Spa – centru de înfrumusețare și întreținere corporală

New You Day Spa este primul „day spa” din peisajul urban clujean care prestează servicii de înfrumusețare și întreținere corporală. Cu aparatură modernă și profesională, alături de o echipă tânără, cu experiență vastă în acest domeniu, la un nivel superior, New You oferă servicii de înaltă calitate. Centru Day Spa propune o varietate de servicii cu scopul de îmbunătățire a sănătății, de înfrumusețare și de relaxare.

Diversitatea serviciilor

Tratamentele oferite de New You Day Spa se efectuează cu ajutorul aparaturii moderne, care utilizează principii eficiente, pentru rezultate vizibile. Rolul acestora este cât se poate de simplu și benefic. Astfel că, odată cu ajustarea imperfecțiunilor care îți displac, ajungi să te redescoperi într-o nou formă. Acela va fi noul tu, mai încrezător în sine.

Terapiile de remodelare corporală au rolul de a ajuta zonele corpului să își refacă țesuturile normale pentru a oferi o estetică perfectă.  Pentru a se asigura de eficiența rezultatelor, New You oferă consultație gratuită în alegerea tratamentului potrivit.

Terapiile faciale se referă la o varietate de tratamente efectuate în funcție de nevoile pielii, pentru îmbunătățirea sănătății și aspectului acesteia. Fie că dorești un simplu tratament de întreținere sau unul de remediere a unor probleme, te vei putea bucura de tratamente eficiente și proceduri moderne de aplicare a lor.

new you day spa

Tratamentele de rejuvenare facială includ tratamente de lifting, HIFU, mezoterapie și dermapen. Realizate cu aparate performante, de calitate superioară, aceste tratamente au rolul de a ajuta la refacerea țesuturilor pielii, pentru a-i reda proprietățile naturale. Tratamentele de rejuvenare facială sunt efectuate de un doctor specialist, cu experiență vastă în ceea ce privește aceste tratamente.

Epilarea definitivă se  realizează cu ajutorul laserului cu diodă. Avantajul acestuia este că se poate utiliza atât iarna, cât și vara. În cazul sezonului estival este important ca pielea să nu fie expusă la soare în următoarea săptămână.

Terapia de relaxare poate fi una complexă. Fie că este vorba doar de o ședință de recăpătare a echilibrului interior, fie că este o recompensă pe care ți-o oferi, vei putea opta pentru o serie de tratamente. Un concept nou adus în Cluj se referă la îmbinarea dintre masajul corporal cu masajul facial. Mai poți opta și pentru aroma terapie, masaj cu bambus și masaj cu pietre calde.

Experiența personalului

Te simți bine acolo unde ești tratat diferit și unde se vede profesionalismul în cel mai mic detaliu. Inițiatorii proiectului au o vastă experiență în domeniu. Acumulată într-un cadru total diferit, mai exact pe vase de croazieră de cinci stele, experiența obținută în urma standardelor impuse stricte, asigură calitatea serviciilor. Astfel, înainte de fiecare procedură ți se va explica pas cu pas informațiile referitoare la acesta.

Locație liniștită și aproape de ceea ce contează

Locația unde este amplasat Centrul New You Day Spa este într-o zonă accesibilă, dar liniștită. Decorul, designul abordat, culorile, toate sunt gândite în cel mai mic detaliu. Armonia vizuală se transpune într-un echilibru interior care te va face să te simți relaxat. Camerele sunt amenajate astfel încât să fie în acord perfect cu tratamentele care se aplică.

Contact

Adresa: Mureșului 45-45A
Telefon: 0757 738 014
Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram 

Program: Luni – Vineri: 09:00 – 21:00 | Sâmbătă: 09:00 – 16:00 | Duminică: închis

 

Informatii de contact

Numele locatiei: New You Day Spa – centru de înfrumusețare Cluj
Contact: E-mail Website Facebook
Telefon: 0757 738 014
Orar: Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sâmbătă: 09:00 - 16:00
Duminică: închis
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (3 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Violeta Morosanu
The best in town
5
Ioana Morosanu
Profesionalism si calitate superioara
Centrul este unul deosebit cu un design extraordinar, personalul foarte profesionist, tratamente de calitate si un ambient foarte placut.
Scrie o recenzie