5/5 din 1 review
Napoca Garden Cluj

Napoca Garden Cluj

Napoca Garden Cluj – amenajează-ți grădinile Semiramidei la tine acasă

La fel ca și în cazul oamenilor, frumusețea unui loc începe din grădină. Dacă ești în căutarea unor specialiști care să-ți amenajeze grădina visurilor tale, Napoca Garden Cluj te va ajuta să obții un spațiu verde plăcut, îngrijit, cu personalitate, în tendințe și, mai ales, în conformitate cu cele mai îndrăznețe viziuni în domeniul peisagistic.

Cu un portofoliu ce numără multe lucrări de amanajare și toaletare a spațiului verde, Napoca Garden Cluj este un nume recunoscut pentru calitatea servciilor oferite.

Care este specificul serviciilor Napoca Garden Cluj? 

Primul detaliu care merită atenție și trebuie  menționat neapărat este faptul că echipa Napoca Garden se deplasează la client pentru preluarea comenzii, toate serviciile fiind implementate prin intermediul utilajelor specifice, profesionale.

Paleta de servicii include:
  • Amenajări exterioare;
  • Renovare spații verzi;
  • Decorare grădini ( proiectare, amenajare, întreținere);
  • Pavaje alei;
  • Fertilizare;
  • Toaletare;
  • Stropirea pomilor și a gazonului;
  • Consultanță gratuită.

Astfel, în funcție de complexitatea lucrărilor se poate opta pentru unul din cele trei tipuri de pachete.

Pachetul de bază, care include serviciul de tuns/fertilizat și toaletat; pachetul complex care oferă serviciul de tuns/fertilizat, plantarea pomilor, stropirea pomilor și a gazonului împotriva dăunătorilor. De asemenea, se poate alege și un pachet personalizat, perfect adaptat pentru nevoile și preferințele dumneavoastră.  Este important de știut că la un pachet care include mai mult de trei servicii se aplică o reducere.

Dacă vrei să ai o grădină mereu înrijită, care să îți aducă satisfacție sufletească atunci când o privești doar, merită să apelezi la servicii de specialitate. În acest mod, Napoca Garden Cluj va deveni un consilier de nădejde în ceea ce privește frumusețea, aspectul estetic al grădinilor și a tuturor spațiilor verzi din orașul Cluj – Napoca și din împrejurimi.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole