moara hucului prelucele, comuna negreni, judetul cluj

Moara Hucului și Păstrăvăria din Prelucele, comuna Negreni, județul Cluj

În drum spre satul Prelucele, din comuna Negreni, descoperim așa-numita Moara Hucului – o moară construită în anul 1940, transformată acum în loc de agrement, alături de o pensiune. Dacă doriți să vă cazați în zonă îl puteți apela pe domnul George Raita la numărul de telefon 0752277698.

Peste drum de Moara Hucului, se află și o păstrăvărie unde se crește și se comercializează pește viu. Pentru detalii despre păstrăvărie, puteți suna la 0744527535.

Moara Hucului și Păstrăvăria din Prelucele sunt obiective turistice incluse în proiectul Clujul Văzut Altfel. Pentru detalii despre comuna Negreni, click aici
Mulțumim voluntarilor Adina Dana Gânscă, Cristina Trifan, Andreea Vatamanu, Surdu Alina și Marian Tripon pentru culegerea informatiilor, fotografii si text.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie