Mario Dance Atelier

Mario Dance Atelier

 

Sala Mario Dance Atelier este un spaţiu dedicat artei, inaugurat la începutul lunii iulie 2015, potrivit pentru cursuri de dans, teatru, muzică, yoga, aerobic, workshop-uri, seminarii, lansări de carte, conferinţe, simpozioane, activităţi de teambuilding, etc
Puteţi să solicitaţi serviciile noastre cu încredere, fie că doriţi să pregătiţi un moment special de dans la nunta dumneavoastră sau aveţi nevoie de o trupă de dansatori profesionişti pregătiţi să ofere audienţei o experienţă memorabilă.
Pentru sugestii, cursuri la care aţi dori să participaţi, vă rugăm să ne scrieţi, în limita disponibilităţii spaţiului şi a profesorilor, încercăm să avem un program cât mai diversificat, pentru toate gusturile.
Toţi cei care doresc să înveţe să danseze la Mario Dance Atelier, pot apela cu încredere la serviciile oferite de profesorii noştrii de dans. Aceştia sunt dansatori profesionşti, pregătiţi în a vă învăţa echilibrul perfect între corp şi minte, între muzică, dans şi bună dispoziţie.
Vă invităm în locul în care vă puteţi modela în spiritul muzicii şi dansului !
Toate acestea se vor desfăşura într-un spaţiu plăcut vederii, cu oglinzi mari, amplasate pe jumătate din suprafaţa sălii.
Vă aşteptăm cu drag !

Locatie: Str Somesului nr 5-7, Cluj-Napoca

Site: www.mariodanceatelier.com
Facebook: mario.danceatelier
Twitter: Mario_Atelier
Instagram: mariodanceatelier
Pinterest: mariodance

Contact:
0741.113.647 – Victoria
Mail: [email protected]

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie