4.5/5 din 1 review
Lansare de carte Gido Attila la Cărturești

Libraria Carturesti este un concept store care functioneaza ca o librarie si ca agent cultural, implicandu-se activ in diverse campanii sociale si culturale.

Pe langa o selectie foarte bogata de carti, muzica si filme de arta, ceai aromat, Carturesti aduce si lucrarile unor artisti cunoscuti si apreciati, in spatii al caror design il semneaza arhitecti apreciati si inovatori.

Inca de la deschiderea primei librarii la sfarsitul anului 2000, Carturesti si-a propus sa schimbe trendul pe piata de carte aflat in declin la acea data si sa promoveze calitatea si valoarea punand nevoile clientilor pe primul plan. Modul de abordare al pietei a fost mereu unul indirect si neagresiv, folosind strategii moderne si forme ludice de promovare. Principala realizare este aceea ca a reusit sa impuna un nou mod de a comercializa cartile.

O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti este o experienţă în sine. Pe lângă o selecție foarte bogată de cărţi, muzici şi filme de artă, Cărturești vă așteaptă de fiecare dată cu ceaiuri aromate, cu muzică în surdină sau cu lansări de carte şi expoziții ale unor artiști apreciați. Şi dacă se vorbeşte atât de mult despre librăriile Cărtureşti, asta se întâmplă pentru că aici găsiţi întotdeauna mai mult decât cărţi: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase.

Websitelibrarie.carturesti.ro
Blogblog.carturesti.ro

Facebook:
www.facebook.com/pages/Carturesti-Cluj
www.facebook.com/Carturesti

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating4.5
4.5
Gabriela Verified
Intrebare
Nu gasesc programul celor doua librarii(Lipscani Si Calea Victoriei).As vrea sa stiu daca aveti vacanta. Vin din provincie special pentru a va vizita ssi nu vreau sa gasesc inchis,cum am patit in alte locuri.Multumesc!!
Scrie o recenzie