Liberty Rent a Car Cluj

Liberty Rent a Car Cluj este o firma cu experienta in domeniu care ofera servicii de inchirieri auto in Cluj, atat pentru turistii care ajung in oras, cat si pentru clujenii care isi doresc o escapada din marele oras sau pur si simplu au nevoie sa inchirieze o masina.

Specializata in inchiriere masini in Cluj, dar si in Targu-Mures sau Baia Mare, firma Liberty Rent a Car ofera servicii profesionale, de calitate, si urmareste sa satisfaca nevoile si dorintele clientilor, punand la dispozitie masini noi, asigurate complet, cu dotari moderne, care iti ofera confort si siguranta in deplasarile dorite.
Masinile sunt modele variate, de la Toyota la Ford, Audi, VW, Volvo sau Mercedes, fiind incluse atat in clasa mica, cat si in clasa economica, clasa compacta, clasa full size, full size SUV 4X4 sau premium. De asemenea, exista servicii pentru care puteti opta, precum GPS, scaun pentru copii sau echipament de iarna.

Timpul este important pentru fiecare dintre noi, astfel incat procedura de inchiriere masini este rapida si eficienta, cei interesati avand la dispozitie atat posibilitatea de a face o rezervare online prin formular de inchiriere, cat si prin mail sau telefonic, la datele de contact.

Livrarea masinilor se face oriunde in Cluj, rapid si gratuit, fara taxe de aeroport, fara taxe de weekend sau de ore tarzii! Preturile sunt accesibile si incep de la 16 € / zi – cel mai mic pret, fiind de asemenea avantajoase pentru perioade contractuale mai mari!

Asadar, cei care doresc sa inchirieze o masina in Cluj, fie ca sunt turisti, fie ca sunt romani care s-au intors in tara temporar, clujeni care isi doresc sa calatoreasca in tara, in scop turistic sau de afaceri, pot sa apeleze cu incredere la serviciile Liberty Rent a Car Cluj!

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole