5/5 din 4 reviews
Kodru Cluj

Kodru Cluj – imagini pe lemn

Kodru Cluj imprimă imagini pe lemn natural, prelucrat manual, creând astfel tablouri frumoase, potrivite pentru orice tip de spațiu.

Știm acele afaceri care se nasc din pasiune, de către oameni legați strâns printr-o prietenie trainică. Kodru Cluj este una dintre ele. Prin inițiativă hotărâtă, doi tineri din Republica Moldova au decis să introducă în Cluj-Napoca, și implicit, în România o formă inedită a artei: imagini imprimate pe lemn natural.

Cu toată evoluția tehnologiei materialelor din timpurile contemporane, ceva ne face să revenim mereu la lemn. Aspectul, mirosul specific, căldura, familiaritatea și fibrele lemnului ne spun o poveste veche, de demult. Kodru Cluj ne aduce o bucată de codru între cei patru pereți ai noștri, fie ei un apartament, un birou, un hotel, o sală de conferință, barber shop sau orice fel de spațiu.

Prelucrare manuală a lemnului

Prelucrarea lemnului natural se face în mod manual, astfel încât acesta să își păstreze din autenticitate. Procesul de creare a fiecărui tablou este amplu și implică multă muncă, atenție și răbdare, fiecare placă fiind supusă unei etape de periere și șlefuire.

Tablourile Kodru Cluj propun o variantă rustică, dar modernă de înfrumusețare a unui spațiu. De aceea, evidențierea fibrei naturale a lemnului este o trăsătură specifică, lucru realizat prin supunerea planșei unui proces de ardere.

Kodru Cluj pune accentul pe calitatea materialelor și a produsului final. Din acest motiv, fiecare placă este acoperită cu un concentrat antifungic și grund. Astfel, tabloul devine rezistent și se creează un mediu imun pentru carii, ciuperci și mucegai.

Peisaje din povești într-un tablou original

Imaginile utilizate în realizarea tablourilor sunt cu peisaje naturale, pentru a completa armonios un spațiu construit. Bineînțeles, acest lucru nu este exclusiv. Se poate opta pentru realizarea unui tablou cu orice tip de poză, singura condiție fiind ca aceasta să fie de o calitate superioară. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la durabilitate. Materialele folosite pentru prelucrarea lemnului și vopselele sunt de o calitate superioară, menite să reziste la umezeală.

Calitatea imaginilor imprimate sunt asigurate de un echipament special, calitativ, ce are o impresionantă putere de precizie. Astfel, te vei putea bucura de un tablou în care detaliile sunt evidențiate în cea mai clară manieră. Culorile vii și contrastele sunt asigurate prin imprimarea în două straturi a imaginii pe lemn. Pentru a susține direcția pe care ne îndreptăm tot mai mult, Kodru Cluj folosește vopsele ecologice în realizarea tablourilor.

Comenzi și livrare

Primii și singurii din România, Kodru Cluj propune produse unice, originale și calitative, care ne aduc mai aproape de rădăcini.  Fie că dorești să achiziționezi un tablou pentru tine, fie că dorești să îl dăruiești cadou unei persoane dragi, poți trimite comenzi cu livrare în Cluj, cât și în țară. Tablourile pot fi personalizate în funcție de cum dorești. Livrea în Cluj gratuită, iar comanda va fi gata în 2 – 3 zile.

Kodru Cluj

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook, Instagram.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating5
5
Iulia Marc
5
Nicoleta
5
Edy
Geniala munca celor de la Codru
5
Eugen
lucru calitativ la pret accesibil
Scrie o recenzie