Hotel Agape

Situat in zona ultracentrala a orasului Cluj, pe o straduta incarcata de istorie, Hotel Agape se defineste prin rafinament si eleganta.

Datorita locatiei favorabile, hotelul ofera acces spre un numar mare de atractii turistice (Gradina Botanica, Muzeul de Arta, Biserica Sf. Mihail, Palatul Banffy, statuia lui Matei Corvin, etc).

Hotel Agape dispune de 39 de camere duble, 10 camere single, 8 camere matrimoniale si 2 apartamente, toate spatiile de cazare fiind amenajate modern, cu linie telefonica interioara/exterioara, minibar, internet, aer conditionat, seif.

Clientii cazati la Hotel-Agape si nu numai, pot savura o masa copioasa la restaurantul hotelului cu autoservire sau pot opta pentru o experienta unica, traditionala, in Mátyás Étterem Restaurant. De asemenea, Hotel Agape ofera posibilitatea de a savura diferite specialitati de cafea in cafeneaua proprie.

La Hotel-Agape, personalul bilingv este atent instruit, oferind servicii de cea mai buna calitate chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Contact:

Tel/Fax: +40 264 406 523

E-mail: [email protected]

Website:http://www.hotelagape.ro/

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole