GreenBox

GreenBox

Green Box oferă servicii de livrare mâncare de cea mai bună calitate la domiciliul sau serviciul clientului oriunde in Cluj-Napoca. Cele mai gustoase mâncăruri se prepara folosind materii prime proaspete (atât carne, cât și legume/ zarzavaturi din regiunea noastră), fiind inutil ca noi de pe dealurile Transilvaniei să folosim materii prime din import (ce sunt stocate de comercianţi luni de zile, pierzându-şi gustul şi valoarea nutritive).

Având această concepţie despre gastronomie ne-am ales furnizorii de materii prime nu după preţul practicat ci după provenienţa mărfurilor ca să putem servi preparate întradevăr gustoase. Astfel, noi vă garantam că ceea ce consumaţi de la noi este cu adevărat sănătos.

Livrarea comenzilor se realizează doar în Cluj-Napoca (GRATIS pentru comenzi de peste 25 lei) in ambalaje de unică folosinţă, aseptice cu maşinile societăţii. În cazul în care valoarea comenzii nu depăşeşte 25 lei se plăteşte o taxă de transport de 5 lei.

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole