5/5 din 1 review
castelul lui alis in wonderland Grădinița Alice in Wonderland Cluj

Grădinița Alice in Wonderland Cluj se află într-un loc de poveste, pe unul dintre dealurile Clujului: Feleacu. Alice îi așteaptă pe cei mici într-un castel în mijlocul naturii, înconjurat de căprioare, ponei, căței și cai blânzi și loiali.

Copiii se bucură aici nu doar de o săptămână altfel, ci de un întreg an altfel. Un an inedit, cu numeroase oportunități de învățare și dezvoltare. Copiii pot practica aici nu doar clasicele lecții de învățare, ci și cursuri de echitație, de înot, dans, muzică, limbi străine sau sport. În plus, celor mici li se pune la dispoziție un tratament împotriva astmului și bronșitelor în Salina Wonderland, dotată cu un aparat de salinizare cotat ca nr. 1 la nivel mondial.Cei mici merită nu doar să li se spună povești, ci și să facă parte dintr-o poveste. Grădinița Alice in Wonderland e un castel de basm, într-un cadru natural liniștit, benefic unei dezvoltări sănătoase și armonioase.

Locul de joacă din Castelul Alice – Wonder Play! 

La Wonderland, poveștile pot fi cu adevărat fără sfârșit. Astfel, cei mici sunt primiți cu brațele deschise și în timpul weekendului în spațiul de joacă al grădiniței! Sâmbăta și duminică, între orele 12:00 – 20:00 (12 lei/oră), puteți să le faceți celor mici o bucurie. Alice îi primește în castelul ei din mijlocul naturii! 🙂

grădinița alice in wonderland cluj

Program grădinița Alice in Wonderland Cluj: scurt sau prelungit.
Transport cu microbuzul – se poate asigura opțional.

Informații și înscrieri Grădinița Alice in Wonderland Cluj: Andrada Văcar – 0743 400 869
Informații loc de joacă Castelul Alice: 0744 819 493

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Grădinița Alice in Wonderland Cluj
Contact: Website Facebook
Adresa: Calea Turzii 194, Cluj-Napoca 400000, Romania
Telefon: +40 740 966 337
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Maria Avram Verified
Scrie o recenzie