get pony car sharing cluj (1)

PONY Car Sharing este cel mai avansat sistem de transport: cauti cea mai apropiata masina de tine, cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone, o iei si conduci unde ai nevoie, iar apoi parchezi oriunde este posibil in zona dorita.

Pony Car Sharing este un nou serviciu de utilizare in comun a autoturismelor care iti ofera libertate de deplasare si lipsa de griji. Ai la dispozitie o flota de 50 de masini de ultima generatie, de care te poti folosi doar atunci cand si doar atat cat ai nevoie. Toate taxele sunt incluse, costurile combustibilului sunt si ele incluse, la fel si taxa de drum. Odata ajuns la destinatie, vei putea lasa masina oriunde gasesti un loc legal de parcare, fara alte taxe suplimentare.Aplicatia mobila (iOS, Android) iti arata cea mai apropiata masina de tine pe care o poti rezerva. Deschizi masina tot cu aplicatia mobila si conduci oriunde in zona de acoperire din oras. Cu cat conduci mai mult, cu atat platesti mai putin. Preturile pornesc de la 1 leu / minut!

Pentru inceput, vei avea nevoie de un cont Pony Car Sharing, pe care ti-l poti face aici.
Pentru toate detaliile in legatura cu modul de functionare a sistemului, verificati website-ul si pagina de Facebook Pony Car Sharing.
Telefon: +40 741 284 888

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Pony Car Sharing
Contact:
Adresa: Str. Pitești, nr. 19/2, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie