Array
(
  [overall] => 0
  [count] => 0
  [criteria] => Array
    (
      [0] => 0
    )

  [reviews] => Array
    (
    )

)
logo fotocolaj albume foto cadou Ofertă City Card în aceasta locație: - 20% Fotocolaj ofera detinatorilor de carduri un discount de 20% din pretul oricaruia dintre produsele de pe website. Pentru a beneficia de discount, inainte de a plasa o comanda, trimite un email la hello@fotocolaj.com sau la office@topcitycard.ro si vei primi codul voucherului de reducere. Discount-ul este valabil pentru site-urile fotocolaj.ro , fotocolaj.com si fotocolaj.myshopify.com. Află mai multe

Fotocolaj a început mai mult ca un hobby, din plăcere şi din dorinţa noastră de a face ceva frumos, care să readucă în prim plan amintirile plăcute. Treptat, s-a transformat într-un start up care permite oricui să îşi creeze propriul album foto sau alt obiect personalizat sau să găsească un cadou special pentru prieteni, familie şi alte persoane dragi.

Pornind de la ideea că amintirile sunt şi mai frumoase când se retrăiesc, vrem să facem mai puternică legătura între generaţii, iar noi știm din experiență că de albumele cadou se bucură cel mai mult bunicii şi părinţii.

Este o platformă unde, cu fotografiile proprii, clienţii își creează singuri, online, de la albume, tablouri sau printuri pe pânză, până la agende sau calendare. Cu numeroase teme de fotografii și vederi realizate, cu Fotocolaj puteți crea albume pentru bunici și albume pentru aniversări cu pozele din copilărie până la zi, albume din călătorii, albume aniversare pentru copii cu fotografiile făcute în primul an de viață, cataloage de prezentare pentru produse și numeroase alte idei de cadouri.

Categorii de produse disponibile in magazinul online :

 • Calatorii & Vacante
 • Fashion
 • Familie
 • Cadouri
 • Hobby & Timp Liber
Contact:

Locație

User Reviews

0 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie