5/5 din 1 review
fotocolaj cluj (7)

Fotocolaj Cluj

Ideea de Fotocolaj s-a născut într-o iarnă friguroasă, prin ianuarie 2014. Dorința noastră atunci, valabilă și acum, a fost de a aduce zâmbete și emoții, de a vă ajuta să vă păstrați cele mai frumoase amintiri cu grijă. 

De atunci, învățăm, creștem și suntem foarte recunoscători pentru cât de aproape sunteți de noi. Spunem împreună povești fotografice care fac ca voi să vă bucurați de amintirile voastre și acum și peste ani buni.

Suntem foarte atenți la materialele pe care le alegem și lucrăm doar cu colaboratori locali, pentru că ne place ideea de colaborare și susținere a business-urilor românești.

Albumele foto sunt imprimate pe hârtie foto și sunt legate cu mare atenție, grijă și măiestrie. Au o calitate premium datorită faptului ca paginile au grosimea unui carton de câțiva milimetri și o finisare mată, care face ca albumele să fie rezistente în timp și să își păstreze calitatea.

fotocolaj 8

Fără încurajările și entuziasmul vostru nu am fi ajuns unde suntem acum și vă mulțumim din suflet pentru acestea.

Ne jucăm, împreună cu voi, cu idei și culori, fotografii și colaje, exact cum am început din prima zi. Ne apropiem de toate albumele cu același entuziasm pentru a descoperi creativitatea voastră!

Platforma vă oferă ocazia să creați propria poveste foarte simplu și rapid, din confortul casei voastre și la orice oră, în doar 3 pași:

  1. Alegeți modelul albumului;
  2. Încărcați pozele și le aranjați în pagină sau folosiți funcția de autopopulare și platforma face singură aranjarea;
  3. Lansați comanda și în doar 4 zile lucrătoare primiți albumul acasă.

În plus, platforma îmbunătățește calitatea pozelor și, astfel, inclusiv fotografiile făcute cu telefonul, cele vechi și scanate sunt îmbunătățite și își păstrează culorile vii. Mai multe detalii despre acest truc aici.

Am creat și alte produse personalizate pe lângă fotocărți, care sunt tare adorate de clienții noștri precum: canvasurile, termosul cu fotografii și decorațiunile foto.

fotocolaj 9

Și nu în ultimul rând, mulți dintre voi ne-ați întrebat de-a lungul timpului despre calitatea pozelor, iar în cazul Fotocolaj, platforma îmbunătățește calitatea pozelor, astfel că pozele realizate cu telefonul sunt perfecte atât pentru albume foto, cât și pentru tablouri canvas.

Niciodată nu a fost mai simplu! Începeți aici.

Mai multe despre albume aici:

Informatii de contact

Numele locatiei: Fotocolaj
Contact:
Adresa: Romania
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie

Ultimele Articole