Fitness Cluj Arena

Fitness Cluj Arena

Situata intr-o locatie excelenta, in Parcul Central, Fitness Cluj Arena este o sala de antrenamente cautata de multi clujeni care doresc sa aiba un tonus bun si un corp cat mai suplu.

Fitness Cluj Arena este foarte bine dotata, cu aer conditionat, cu acces la vestiare moderne, dusuri, sauna, pista interioara de atletism, pista exterioara, sali de gimnastica si aerobic. Totodata, antrenorii Fitness Cluj Arena pun suflet in desfasurarea antrenamentelor, avand multa rabdare atat cu incepatorii cat si cu cei care doresc sa faca din sport un stil de viata.

Fitness Cluj Arena propune tuturor celor care doresc intr-un timp relativ scurt sa obtina un tonus ridicat, o greutate optima, o armonie in dezvoltarea fizica metode mai multe variate de antrenament:


  • Step-aerobic presupune urcarea si coborarea de pe un postament, miscarea fiind asemanatoare urcarii unor trepte, si ajuta la arderea grasimilor corporale printr-un ritm cardiac crescut. Destinat tuturor varstelor acest stil de aerobic aduce relaxarea psihica dupa o zi obositoare de munca sau constutuie timp in care sa socializezi.
  • Aerobic este accesibil pentru toate vârstele si reprezintă un complex de exerciţii şi mişcări care dezvoltă toate grupele musculare, consumul de calorii/ora este de aproximativ 400 calorii.
  • Zumba este un program de fitness foarte eficient, care combina miscarile de aerobic cu cele de dans (in special dansul latino).In cadrul unei ore de zumba poti arde peste 500 de calorii distrandu-te si socializand in acelasi timp.
  • Pillates Ball
  • Abs&Legs
  • Aerobic Strength
  • HIIT

Fitness Cluj Arena isi tine la curent clientii despre ultimele noutati in materie de regim de viata sanatos, tipuri de antrenamente pe blogul www.clujarenafitness.ro/blog.

Contact: 

Adresa: Splaiul Independentei, Cluj Napoca

E-mail: [email protected]

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie