5/5 din 1 review
Exotic Restaurant Cluj

Exotic Restaurant Surf ‘N’ Turf Cluj

Exotic Restaurant Surf ‘N’ Turf Cluj vă urează bun venit în Casa fructelor de mare!

Pentru a avea parte de o experiență unică, cu totul diferită de cele pe care le-ai trăit până acum, nu este nevoie să mergi departe, nici să faci eforturi deosebite. Este suficient să îți îndrepți atenția spre locurile și oamenii care au curajul să propună lucruri inedite, autentice, avangardiste. Unul dintre acele locuri este și Exotic Restaurant Surf ‘N’ Turf Cluj. Prin ceea ce propune și oferă citadinilor, acest local ridică plăcerea de a mânca la rang de cult, iar servirea mesei la nivelul de ritual.

Atunci când vrei să explorezi bogăția a cinci continente…

Nu este nevoie să parcurgeți distanțe enorme ca să vă bucurați de varietatea gusturilor și alimentelor pe de cinci continente. Acestea pot fi găsite cu ușurință în Cluj. Diverse cărnuri exotice, colorate și suculente, diverse specii de pești și fructe de mare aduse din mările îndepărtate ale lumii vă așteaptă să le încercați la Exotic Restaurant Cluj. Ca să vă bucurați de gustul și aroma fiecărei specialități nu este nevoie de experiență, la Exotic Restaurant Surf ‘N’ Turf Cluj veți asculta povestea fiecărui preparat pe care-l serviți. Tot ceea ce trebuie este curiozitatea și dorința de a încerca ceva nou, cu totul extraordinar. Plăcerea va fi garantată!


Muzică și vin

În combinație perfectă cu preparatele ce se regăsesc în meniu, Exotic Restaurant înseamnă în primul rând atmosferă, un anumit stil de viață și atitudine. Tocmai din acest motiv, muzica fado – jazz live, vinurile floral-fructate, ușoare sau corpolente vor îmbogăți experiența trăită aici amplificând senzațiile și trăirile oaspeților, investindu-le cu noi valențe.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Exotic Restaurant Cluj
Contact:
Adresa: Str. Mihai Veliciu, Nr. 63, Cluj-Napoca
Telefon: + 40 732 583 644
Orar: Miercuri – Sâmbătă: 18:00 – 23:00, Duminică: 13:00 – 17:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Madalina
Scrie o recenzie

Ultimele Articole