5/5 din 1 review
Euroma Sport Cluj

Euroma Sport Cluj – instalații, dotări și aparatură sportivă

Sportul și dragostea pentru sănătate puse împreună sunt principiile pe care Euroma Sport Cluj și-a construit profilul de activitate. Și pentru că știm că pasiunea este cea care tronează la fundația multor afaceri, vă aducem în atenție o companie care pune accentul pe standardele înalte ale calității în domeniul sportiv. Prezentă pe piața clujeană încă din anul 1999, Euroma Sport se ocupă de producția, dezvoltarea, distribuirea și instalarea aparaturii sportive și a echipamentelor necesare practicării oricărui tip de sport – fie pentru cei care sunt la un nivel începător, fie pentru cei care sunt sportivi de performanță sau chiar pentru competiții care se desfășoară la nivel național și internațional.

Condiția fizică la cote superioare

Euroma Sport Cluj se adresează tuturor iubitorilor de sport, atât celor la nivel de amator, cât și sportivilor de performanță. Ce oferă, mai exact? Echipamente, aparate, accesorii sportive de orice fel. Acreditate de federații de sport internaționale, precum FIG, FIBA, IHF, THF sau TITF, aparatele și echipamentele sportive pot fi utilizate în condiții de maximă siguranță. Create piesă cu piesă, aparatele și accesoriile sportive sunt asamblate cu mare grijă, urmărindu-se atent ca produsule finale să-și îndeplinească cât mai bine obiectivele.

Experiența în acest domeniu, precum și utilizarea celor mai bune materiale, asigură o calitate net superioară a produselor oferite de Euroma Sport. Distribuția și instalarea de echipamente face parte din activitatea de zi cu zi a companiei.

Aparatura sportivă produsă și comercializată de Euroma Sport Cluj este destinată antrenamentelor de zi cu zi în cadrul sălilor de sport din școli, cluburi și asociații sportive, în cadrul spațiilor în aer liber destinate activităților recreativ-sportive, în cadrul bazelor și centrelor dedicate sportului de performanță etc, dar și persoanelor care doresc să își construiască o zonă specială dedicată mișcării.

Diversitatea echipamentelor asigură îndeplinirea unor necesități specifice. Euroma Sport Cluj pune la dispoziție echipamente profesionale pentru săli de fitness, judo, box sau karate, dar și pentru activități sportive mai inedite, precum șahul de teren sau sărituri pe trambuline, de exemplu. Mai mult, asigură toate dotările necesare și pentru zona vestiarelor și sălile de recuperare-relaxare, prin dulapuri, bănci și alt mobilier specific.

Euroma Sport Cluj

Experți în acest domeniu, Euroma își întâmpină clienții cu multă căldură și profesionalism. Consultanța oferită clienților, la cerere, reprezintă un mare avantaj. Astfel se pune accentul pe importanța înțelegerii necesității de bază a fiecărui client, asociată cu cele mai potrivite aparate și echipamente sportive. Euroma Sport oferă garanția calității aparaturii și pune la dispoziție peste 400 de produse din domeniul sportiv.

Euroma Sport Cluj este dezvoltatorul unor mari proiecte sportive din Cluj-Napoca, dar și din alte orașe din România. Astfel, parcuri, săli de sport sau baze sportive îndrăgite de către clujeni au fost amenajate și dotate cu echipamente și aparatură sportivă produsă de cei de la Euroma Sport.

Date de contact

Adresa: Str. Câmpul Pâinii 3A, Cluj-Napoca
Mail: [email protected]
Website | Facebook | Instagram

Telefon fix: 0264 437 024
Proiecte: 0729 885 263
Vânzări: 0729 885 265

Orar:
Luni – Joi: 07:00 – 16:00
Vineri: 07:00 -13:00

 

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Euroma Sport Cluj – instalații, dotări și aparatură sportivă
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: 46°47'09.9"N 23°35'58.4"E
Telefon: Telefon fix: 0264 437 024 | Proiecte: 0729 885 263 | Vânzări: 0729 885 265
Orar: Luni - Joi: 07:00 - 16:00
Vineri: 07:00 -13:00
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc
Scrie o recenzie