4.9/5 din 4 reviews
Edil Imobiliare

Edil Imobiliare Edil Imobiliare este o companie specializata in tranzactii imobiliare, fiind infiintata in 1991 cu scopul de a furniza servicii imobiliare complete. Existam pentru a investi si a construi valoare. Misiunea noastra este de a oferi servicii imobiliare complexe si de calitate care sa confere oamenilor siguranta si bunastare.

Obiectul nostru de activitate il reprezinta: – tranzactiile imobiliare (Vanzari – Cumparari apartamente, case, spatii comerciale, cabane ,spatii industriale, spatii pentru birouri. Inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, cabane ,spatii industriale, spatii pentru birouri ); – prognoze si evaluari imobiliare; – consultanta pentru plasamente; – administrarea proprietatilor si a investitiilor imobiliare – publicitate, promovare imobiliara, documentatie pentru credite.Compania EDIL Imobiliare se ocupa cu vanzarea, cumpararea, inchirierea de apartamente, case, vile, cabane, terenuri si spatii comerciale. Suntem puternic orientati catre client, si in dorinta noastra de a satisface toate cerintele acestuia exista o permanenta preocupare, atat la nivel operational, cat si strategic, de imbunatatire si completare a serviciului oferit.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Edil Imobiliare
Contact:
Adresa: Iuliu Maniu nr. 17, 400095 Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (4 voturi)
Rating4.9
5
Rapcea
Nu degeaba sunt cei mai vechi din Cluj
O echipa tanara, fresh si deschisa la minte. Au loc pentru toata lumea si cel mai important intr-o lume ancorata dupa profit acestia tin cont de calitate si apoi de profit.
4.5
Mihai
Recomand!
Am colaborat si colaborez cu aceasta agentie imobiliara. Merita toata aprecierea!
5
Rares Lunca
Edil Imobiliare - Dedicati reusitei tale!
O agentie imobiliara cu sedi in toata tara, chiar si in afara ei, de 25+ ani in Cluj. Cateva detalii care spun tot!
5
Eduard
RECOMAND!
Cu ajutorul lui Paul Bradatan, a seriozitatii, a implicării și a atitudinii pozitive și profesioniste am găsit foarte repede apartamentul dorit. Sunt mulțumit de colaborare! Servicii profesioniste, comunicare excelenta!
Scrie o recenzie