5/5 din 1 review
Cluj Guided Tours

DESCOPERĂ „ORAȘUL COMOARĂ AL TRANSILVANIEI” ÎNTR-UN TUR GHIDAT, ALĂTURI DE CLUJ GUIDED TOURS!

Cluj Guided Tours este o asociație formată dintr-un colectiv de tineri pasionați de ghidaj turistic și dornici să împărtășească turiștilor curioși și localnicilor deveniți și ei pentru câteva ore turiști, povestea ”Orașului Comoară” Cluj-Napoca, devenit în 2015 Capitală Europeană a Tineretului!

Descoperă alături de ghizii pasionați și entuziaști ai Cluj Guided poveștile și legendele țesute de-a lungul istoriei lungi de 2000 de ani a orașului, dar și spiritul tânăr, dinamic, efervescent al clujenilor!

Tururile ghidate sunt o invitație la descoperirea patrimoniului turistic al orașului, la descoperirea farmecului de altădată, a atmosferei boeme din perioada medievală, precum și a bogăției arhitecturale ce decorează centrul istoric al orașului!

Cluj Guided Tours oferă o privire de ansamblu asupra orașului printr-o varietate de tururi, cuprinzând atât tururi generale cât și tururi tematice și personalizate.
Tururile ghidate sunt oferite doritorilor în limbile română, maghiară, engleză, franceză, spaniolă, germană, italiană și norvegiană.

Până la 1 Mai, tururile ghidate gratuite se desfășoară zilnic, în limba engleză, de la orele 11:00 (fără rezervare) și de la 18:00 ( cu rezervare făcută cu minim 24 de ore în avans). După 1 Mai, tururile ghidate gratuite se vor desfășura zilnic, atât de la 11:00, cât și de la ora 18:00, nefiind necesară rezervarea. De asemenea, se pot organiza tururi ghidate la cerere, contra cost, personalizate, în diverse limbi străine, și durata stabilită de turiști ( este nevoie de un grup organizat de mai mult de 10 persoane). 

Punctul de pornire este Piața Unirii, în fața Statuii lui Matia Corvin. Ghidul poate fi recunoscut după tricoul sau ecusonul verde, cu însemnele Cluj Guided Tours. Tururile sunt gratuite, însă donațiile sunt apreciate!

Tururile organizate la cerere, în alt interval orar, pentru grupuri organizate sau în alte limbi de circulație internațională pot fi personalizate în funcție de dorințele turiștilor și sunt contra cost.

Pentru mai multe detalii, puteți contacta asociația Cluj Guided Tours la [email protected] sau la numărul de telefon +40 745 043 025.

Informatii de contact

Numele locatiei: Cluj Guided Tours
Contact: E-mail Website Facebook
Adresa: Piata Unirii, Cluj-Napoca
Telefon: +40 745 043 025
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating5
5
Iulia Marc Verified
Scrie o recenzie

Ultimele Articole