Clubul Singuri Împreună Cluj

Clubul Singuri Împreună Cluj 

Clubul Singuri Împreună Cluj propune un mod inedit, unic și original de petrecere a timpului liber pentru persoanele singure! Cum? Prin întâlniri regulate a unor oameni care împărtășesc aceeași condiție, aceleași principii și viziuni despre frumusețea vieții.

Gândit ca un club în care oameni cu ocupații diferite, de vârste diferite, dar asemănători în dorința de socializare se întâlnesc și organizează activități frumoase menite să le aducă buna dispoziție și să le redea optimismul, Clubul Singuri Împreună propune o alternativă deosebită la modalitățile clasice de socializare.De asemenea, Clubul Singuri Împreună Cluj organizează diverse activități recreative care aduc împreună persoanele singure. Petrecerile, excursiile, dar și alte evenimente organizate de acest club sunt cunoscute și disponibile atât pentru întreaga comunitate a oamenilor singuri din Cluj, cât și pentru cei aflați în alte orașe din țară. Evenimentele se remarcă prin unicitatea conceptului, dar și prin ideea pe care o promovează. Sloganul ,,locul în care îl transormăm pe EU în NOI” ne învită să ne alăturăm acestei comunități deosebite a persoanelor singure!

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Clubul Singuri Împreună Cluj
Contact:
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole