Clubul sportiv Clujul Pedaleaza

Clubul sportiv Clujul Pedaleaza

 

Clubul sportiv Clujul Pedaleaza

Clujul Pedaleaza – Promovarea ciclismului ca sport de masă, ca alternativă pentru deplasarea zilnică și ca stil de viață activ și sănătos

Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj consideră că este de datoria noastră, a celor ”mari”, să îi învățăm pe copiii noștri să respecte regulile de circulație. Pentru aceasta este necesar să le stimulăm copiilor interesul pentru cunoașterea la nivelul lor de înțelegere a ceea ce înseamnă să fii pieton sau conducător de vehicule, să cunoască regulile de circulație și indicatoarele rutiere.

Trebuie să îi obișnuim pe copii să nu se teamă de stradă, să le formăm sentimente de prietenie față de polițiști, să le explicăm detaliat ce consecințe, uneori ireparabil de grave, poate avea o clipă de neatenție, un joc organizat în spațiu nepermis, o regulă de circulație neînvățată la timp sau nerespectată.

Educația rutieră, pentru care pledăm azi, și care ne angajează pe toți – familie, poliție, instituții publice, comunitate – este și trebuie să fie un centru de interes, căci beneficiarii sunt cei dragi nouă.

Contact

Adresa: str Arinilor, nr 19, bl B7, ap 26, Cluj-Napoca

Email: [email protected]

Website: aici

Facebook: aici

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie