Chic Ville Cluj

Chic Ville Cluj

Chic Ville Cluj – camera din căsuța cu povești!

Situat în centrul Clujului, pe latura vestica a faimoasei Piaţa Unirii, vizavi de statuia lui Matei Corvin, Chic Ville este un univers de idei şi de cadouri unice, un loc ideal pentru cei care iubesc eleganţa şi dichisul.

Cu sute de produse exclusive, colecţii unice în ţară şi produse ce se aliniază celor mai noi trenduri în domeniul home&deco, Chic Ville este locul în care găseşti totul pentru confortul casei tale.

Chic Ville Cluj

Pentru iubitorii de decoraţiuni speciale, pentru pasionaţii de texturi şi culori unice, pentru turişti şi pentru trecătorii care îşi doresc să se rupă de presiunile zilnice şi să se inspire din aranjamentele cochete, Chic Ville este locul ideal datorită paletei largi de produse în ton cu cele mai boeme trenduri în amenajare.


Inspirat de stilul vintage franţuzesc şi îndrăgind obiectele de valoare, pictate sau lucrate manual, Chic Ville te invită să descoperi articole pentru aranjarea şi servirea mesei, de la farfuriile roiale, pahare, feţe de masă elegante şi platouri gata să poarte preparate sofisticate, şi până la şerveţelele care completeaza orice decor. Mai mult, găseşti aici cutii, cufere şi coşuri pentru depozitare în stil chic, o colecţie unică de flori decorative şi vaze romantice, cât şi o gamă impresionantă de rame foto, pentru cele mai frumoase amintiri.

Chic Ville Cluj

 

Chic Ville te încântă şi cu piese de mobilier grandioase, de la biblioteci inspirate de mobilierul franţuzesc de epocă, până la comode rustice ce amintesc de confortul cabanei de la munte sau de casa bunicilor de la ţară.

Magazinului din Piaţa Unirii i se alătură cel din Iulius Mall, menite să transmită celor ce descoperă magia home&deco o stare de bine atunci când aleg obiecte de decor, cât şi să întâmpine turiştii cu suveniruri în stil Chic.

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

 

Informatii de contact

Numele locatiei: Chic Ville Cluj
Contact:
Adresa: Str. Piata Unirii, Nr. 13, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole