1/5 din 1 review
Centrul oftalmologic Optinis

Centrul oftalmologic Optinis

Centrul oftalmologic Optinis situat pe str. Republicii nr. 13 (vizavi de Spitalul Universitar CF) desfăşoară o activitate medico-chirurgicală adresată tuturor vârstelor. Foloseste o aparatură ultramodernă necesară diagnosticării şi tratării diverselor afecţiuni oftalmologice (vicii de refracţie, cataractă, glaucom, afecţiuni ale retinei, strabism, etc.).

De asemenea se fac programări pentru orice tip de intervenţie chirurgicală (se vor efectuaîn cadrul Compartimentului de Oftalmologie al Spitalului Universitar CF, condus de Dr. Marius Cristian Nistor), precum şi investigaţii pre si post operatorii. Intervenţiile chirurgicale se efectuează cu o aparatură de ultimă generaţie (Infiniti – Alcon) cu monitorizare video şi instrumentar de cea mai bună calitate în majoritate de unică folosinţă. Se practică anestezia topică (cu picături) evitându-se astfel riscurile anesteziei prin injectare.


Durata de spitalizare poate fi de câteva ore, bolnavul externându-se în aceeaşi zi, urmând a se prezenta la controale în ambulator. (a 2-zi postoperator, la 1 săptămână, 3 săptămâni, 6 săptămani, 3 luni, 6 luni şi un an) Astfel calitatea actului medico-chirurgical şi confortul pacientului sunt la standardele necesare unei recuperări şi întegrări socioprofesionale foarte rapide. (pacientul îşi poate relua activitatea normală a 3-a zi postoperator cu respectarea unor condiţii normale de igienă şi efort).

Contact Centrul Oftalmologic Optinis:

Adresa: str. Republicii, nr. 13, Cluj-Napoca (vizavi de Spitalul Universitar CF)
Telefon: 0264 590 304 / 0744.208.333 / 0723 242 000
Website: www.ochiul.ro
Facebook: facebook.com/operatiicataractacluj

Informatii de contact

Aceasta locatie nu are date de contact deoarece proprietarul nu a revendicat acest anunt. Daca sunteti proprietarul acestei afaceri si doriti sa aveti drepturi depline la acesta locatie (adaugare poze, date de contact, descriere si altele), va rugam sa ne contactati.

Va multumim!

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (1 vot)
Rating1
1
Toplician Alexandra
O experiență neplăcută
Am făcut o comanda de lentile de contact de anumite caracteristici ( lentile cu utilizare de o luna, 3 seturi/ochi) și am primit 30 lentile de unica folosință/ochi. Nu mi s-a transmis schimbarea comenzii și nici când am achitat nu mi s-a precizat acest lucru. Mi se pare lipsa de profesionalism că nu am fost informată de acest lucru înainte de a achita. Mi s-a transmis ulterior că deși producătorul spune clar de unica folosință, ele pot fi folosite 1-3 zile. O scuza penibilă.
Scrie o recenzie

Ultimele Articole