Blend. Brews and Bites Cluj

Blend. Brews and Bites Cluj

Blend. Brews and Bites Cluj înseamnă o experiență nonconformistă trăită într-un spațiu ultramodern. O berărie modernă, stilată, unică este conceptul pe care se bazează acest local aflat pe cea mai efervescentă stradă din orașul Cluj-Napoca – strada Piezișa, nr.8.

Amenajată în stil modern, cu accente industriale ce se regăsesc în scaune, tavan, și becuri, locația se autodefinește ca cea mai mare noutate din oraș. Definită de trei mari ,,B” locația este, într-adevăr, o interpretare originală și extrem de reușită a ceea ce înseamnă ,,american lifestyle”.

În berăria Blend se găsesc peste 70 de sortimente de bere, din care 6 sortimente sunt artizanale, produse românești 100%.

Blend. Brews and Bites Cluj

Locația are, de asemenea, un meniu care include 6 feluri de burgeri, preparați după rețete proprii din ingrediente românești.Chiar și carnea de vită provine de la producătorii locali ceea ce face ca burgerii să fie mai savuroși.

Blend. Brews and Bites Cluj

Bagelul este o altă noutate pe care Blend. Brews and Bites o oferă oaspeților pofticioși. Extrem de bineveniți la micul dejun, bagelul poate fi încercat la acest local de luni până duminică, la orice oră din zi.

Blend. Brews and Bites Cluj

Blend. Brews and Bites Cluj deschis pentru business și plăcere!
Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fii în pas cu noutățile, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook

Informatii de contact

Numele locatiei: Blend. Brews and Bites Cluj
Contact:
Adresa: Str. Piezisa, Nr. 8, Cluj-Napoca
Locație: Încărcați harta

User Reviews

{{ reviewsOverall }} / 5 Utilizatori (0 voturi)
Rating0
Scrie o recenzie

Ultimele Articole